Now Reading:
En sjelden liten hotelljuvel i Paris

En sjelden liten hotelljuvel i Paris

Vi i Pål har vært i Paris veldig mange ganger, på grunn av moteukene, og parallelt med like mange ulike opplevelser hva hotell angår. For de som kjenner Pål, vet de at vi setter stor pris på hotellopplevelsen. Det høres kanskje ut som vi er veldig godt vant, eller en smule overfladisk, men vi liker bare å få maxet ut komforten når vi reiser på jobb, og da blir det enklere å få jobbet ordentlig.

Men på reiser, er man enten på ferie, eller på jobb. I begge situasjoner, vil man helst ha det så godt som mulig. Vi er ikke gjort av penger, og vi har jeg lært hvordan  å få mest mulig ut av minst mulig… for det trenger ikke være dyrt.

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Denne gangen har vi hatt ordentlig flaks,  og vi er strålende førnøyd med vårt hotell, som heter La Villa Haussmann. Vi spurte betjeningen om hvor lenge de hadde hatt åpent og de har faktisk bare hatt åpent i to uker. Vi fikk en følelse av at det var ganske nytt, da vi så gjennom Tripadvisor og hotellets egne sider, og antall kommentarer. (Et nyttig tips er å se på datoene på kommentarene). Dette gjorde at vi fikk mye hotell for pengene, i og med at de akkurat er ute på markedet. I tillegg til at vi fikk hotellet veldig billig, fikk vi også oppgradert rommet gratis. Det er tydelig at de ønsker å tilby den beste servicen, og at de jobber seg inn i markedet.

Hotellrommet hadde alt vi trengte og selv om vi ikke er begeistret for teppegulv, føles dette hotellet superrent. (det skulle jo også bare mangle, etter bare to uker i farta). Vi sover i «lux» sengetøy og har deilige produkter på badet fra Maison Margiela. Minibaren er full av godsaker og vi elsker å ha egen kaffemaskin på rommet.

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Da vi ble fulgt opp på rommet, av verdens hyggeligste «vert» – fortalte han oss at vi måtte lytte til stillheten… og vi skjønner hva han mener, for de har tredoblede glassruter, og vi hører INGENTING av bylarmet utenfor vinduet..og vi bor i andre etasje.

Paris er kjent for små rom, og det er det forsåvidt her også, men allikevel er det godt å være her. Frokostbuffeten deres er laaaangt over det som er standard i Paris og de har også 24/7 room service. Det er pluss!

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

I tillegg til treningsfasiliteter og et nydelig spa-område, er dette ikke det Paris vi har vært kjent med tidligere, og ofte bare ha «måttet akseptere», men absolutt et hotell vel verdt å vurdere, om du ville ønsket å ta turen hit!

 

Processed with VSCO with a5 preset

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.