Now Reading:
Unngå svetteflekker på skjorta

Unngå svetteflekker på skjorta

Foto: Szymon Brzóska / Stylestalkernet

Da vi var i Stockholm tidligere i høst, møtte vi en veldig hyggelig barberer. Han er ganske kjent i Sverige og er ofte på TV for å dele sin kunnskap om grooming. Han satt i en hvit, ganske stram skjorte og det var svært varmt i rommet. Mannen klagde i grunnen ikke, men han fortalt at han hadde damebind under armene, så han var ikke bekymret…

Vi tenkte med en gang at dette var genialt! Genialt nettopp fordi han ikke fikk svetteflekker under armene. Og på samme tid, kom det faktisk et unikt produkt på markedet – som i tillegg er norsk….og du trenger ikke bruke damebind i armhulen. Den tidligere danseren Michelle Purvis har utvklet en «barriere» mellom huden og klærne, som gjør at all svetten blir absorbert i et premium produkt som heter PitFit, og du unngår disse ganske ekle flekkene under armene, som også for de fleste er ganske flaut å få.

 

product2

 

«Grrrr…enda et unytttig produkt», tenker du kanskje? Men nei! Dette er faktisk et stykke GENIALT produkt, for det hjelper deg faktisk, ikke bare gjennom flaue «hetetokter», men også til å ta vare på klærne dine…og hva betyr det? Jo – det betyr faktisk det at denne lille luringen er med på å ta vare på miljøet. Ingen gule flekker på skjortene, ingen lukt i skinnjakker og blazere og ingen lukt i ditt «tekniske» treningstøy, gjør at du tar bedre vare på klærne dine, blant annet fordi de ikke trenger og vaskes så ofte, og du ikke trenger å kjøpe nye. Dette burde også være en selvfølge for alle teatre og tv-produksjoner, som jobber med kostymer det ikke lett lar seg rense heller.

 

Processed with VSCO with x1 preset

Foto: Shutterstock

 

Ideen kom nettopp derfra også. Purvis er tidligere danser, og det var under en forestilling av Nøtteknekkeren, hun selv knakk nøtta, da hun spurte om det gikk an å få renset et kostyme, da det luktet noe voldsomt. Men 20 år med svette kostymer, uten noen form for beskyttelse, hadde satt sitt preg, og hun fant opp PitFit «på stedet». Hun er selv også svært opptatt av miljøet, og har bevisst ikke brukt bomull i produktet, som i tillegg har tatt hensyn til form og komfort.

Så nå kan du «tørre» å ta av deg dressjakken både på jobb og på date, og du trenger ikke være bekymret for at nærvøsiteten skal ta overhånd for at svetteperlene skal komme dansene ut av armhulen og slå flikk flakk gjennom skjorten din. La de bare komme, og med god samvittighet for at du faktisk er med på å ta vare på miljøet.

 

FORLENG LEVETIDEN PÅ KLÆRNE DINE MED PIT FIT

1. Unngå Svettelukt, det setter seg mer i syntetiske plagg enn i bomull og
bomull tåler
ofte en varmere vask enn syntetiske tekstiler

2. Du redder delikate tekstiler som ellers ikke kan vaskes på høye grader

3. Hjelper deg å holde kvaliteten på plagg med f.eks paljetter eller
andre innsydde detaljer som ikke kan vaskes

4. Man unngår unødvendig slitasje etter gjenntatte vask

5. Unngår deodorant flekker og gjenlagt lukt i tekstilen

5. Et topp produkt for de som benytter seg av f.eks skjorter på daglig basis.

6. Sparer tid på å slippe å vaske plagg etter hvert bruk og sparer
kosntader på rens

7. Gjenbruk er bra for miljøet

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.