Now Reading:
Alternativt treningstøy fra STLR

Alternativt treningstøy fra STLR

Treningsklær kan være ekstremt vanskelig. Det er så mange overfargede treningsklær, som ser ut som om Kari Traa har vært i kunstterapi og vi synes ikke alltid det er spesielt vellykket. Mulig noen blir glade av  «spreke» farger som charter-turkis og «glow-stick»-grønt, men det finnes en verden utenfor treningstights uten noe form for shorts over, og noe av det mest idiotiske siden Paradise-Hotel; kompresjons-klær. (Den diskusjonen tar vi ikke nå).

Nå har vi gått litt lei av vårt eget treningstøy, og møter våren og sommeren ved å investere i nytt treningstøy. Det hjelper også på treningsmotivasjonen, så kanskje den etterlengtede sixpacken kanskje kunne tenke seg å dukke fram dette året, som gjerne var ønsket i fjor…og året før der…og året før der… Det er uansett tid for oppgradering . og vi vet at det ligger mer lykke i en sixpack på bordet, enn en sixpack på magen.

 

rickowensgym1

Rick Owens trener i sitt eget merke, som ikke er «teknisk tøy».

 

Med erfaring fra New York, så folk ekstremt kule ut på trenignsstudioet. De trente like gjerne i Jeremy Scott-sko med vinger (det var den tiden da det var nytt) og fulle Rick Owens-outfits. Om vanene og økonomi til det var til stede, skulle vi gjerne ha trent i Rick Owens hver eneste dag, som alle andre «health-goths», men vi lar det passere i stillhet.

MEN – muligheten for «the health-goth-look» er selvsagt der, og i fjor kom endelig et merke som tok funksjon, trening og fashion på alvor med et liten kolleksjon på 5 pieces. Det New York-baserte merket STLR har fått stor oppmerksomhet for sin enkle, men funksjonelle treningskolleksjon, som man like gjerne kunne brukt ute på gata, og har samme klientell som Rick Owens-tilhengerne.

Men STLR er ikke forbeholdt goths. De har veldig stilrene, enkle plagg, som glir rett inn i den skandinaviske sfæren. Vi i Pål er begeistret og elsker at dette er plagg som man kan mikse som man vil, er fullstendig tidløse, og langt billigere enn Rick Owens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.