Now Reading:
Tivoli lanserer PAL+ BT (DAB i limited edition

Tivoli lanserer PAL+ BT (DAB i limited edition

Tivoli Audio, en av verdens ledende lydprodusenter innen livsstilssegmentet annonserer i dag vårens limited edition farger for radioen PAL+ BT. Vårens farger er Anise Flower, Lucite Green og Deep Ocean Teal. Disse fargene er møysommelig utvalgt etter sesongens trender innen interiør, mote og produktdesign.

 

 

«Denne fargeserien er inspirert av vår og sommer. Vi vil at denne kolleksjonen skal gjenspeile det spennet og mangfoldet vi ser i naturen i disse sesongene. PAL er et bærbart utendørsprodukt og vi ønsker at produktet skal gjenspeile nettopp dette.» sier Paul DePasquale, Chief of Product Design and Brand Develpoment hos Tivoli Audio.

 

Tidligere har Tivoli Audio gjort samarbeider med merker som Coach, Capallini, Anthropologie, Peter Max, Fiat og mange fler, i tillegg til å lage limited edition produkter mange friske farger.

 

De limited edition fargene og nye PAL+ BT vil være tilgjengelig fra våren 2018.

 

Tivoli Audio produserer og markedsfører prisvinnende signatureprodukter som ikke bare har brutt barrierer innenfor god lyd, men også innen design med produkter i et stort spekter farger og materialer som ser like bra ut som de høres ut. Tivoli Audio ble grunnlagt i 2000 med mål om å bringe vakkert design, brukervennlighet og lyd av høy kvalitet til forbrukeren. I dag selges Tivoli Audio i over 40 land verden over.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.