Now Reading:
EKSKLUSIVT: Intervju med David Beckham om hans eget merke, grooming og han selv

EKSKLUSIVT: Intervju med David Beckham om hans eget merke, grooming og han selv

Som det eneste norske magasinet, har vi i PÅL fått et eksklusivt intervju med David Beckham, i forbindelse med hans lansering av hans eget grooming-merke; House99. Vi er beæret over å møte mannen som har vært et stilikon for menn verden over i snart 20 år, og som vi aldri blir lei.

– Hvorfor valgte du å samarbeide med L’Oréal for å lansere House 99?

Jeg valgte L’Oréal fordi de har vært ledende i hår- og groomingsindustrien i mange år. I en god stund har jeg tenkt på å utvikle en egen groomingserie, og det var ikke før jeg snakket med L’Oreal at alt falt på plass.

– Når startet du å jobbe med House 99? Fortell oss om hvordan du utviklet dette merket.

Jeg har jobbet med dette med teamet mitt i nesten to år. Vi brukte månedsvis for å håndplukke de perfekte ingrediensene, innpakningen, navn og med å jobbe ut en kreativ retning for merket.

– Hva liker du mest med merket og hva er ditt favorittprodukt?

Selv om det er vanskelig å velge ut hva jeg liker mest med merket, så er det kvaliteten som stikker seg ut. Det er vanskelig å velge ett, men min favoritt akkurat nå må være Smooth Back Shaping Pomade, og selvsagt liker jeg Bold Statement Tattoo Body Moisturizer.

– Hvilket produkt bruker du på morgenen?

Jeg starter med en dusj på morgenen og bruker Polish Up Body & Hair Wash, som er forfriskende og praktisk, etterfulgt av Greater Look Face Moisturizer.

– Hvem tenker du er målgruppen for merket?

Brukerne av House 99 er menn som liker å eksperimentere med deres utseende og som alltid leter etter inspirasjon og nye produkter å teste ut. Vi startet dette merket for å støtte menn, for å gi dem verktøyene de trenger for å lage hvilken som helst look å føle seg selvsikker i deres egne liv.

– Hvordan føles det å ha lagd ditt eget groomingmerke?

Det føles fantastisk! Det er noe jeg og mitt team har jobbet med veldig lenge, og det er fantastisk å se det har blitt så bra. Jeg har besøkt laboratoriet, prøvd alle formlene og lært masse av teamet. Jeg er veldig spent på hva de første brukerne har å si om produktene.

– Hva vil du oppnå med merket?

Helt fra starten har målet vært å skape verktøyene menn trenger for å skape hvilken som helst look de vil ha.

– Hvorfor House 99?

Ordet «House» fordi mitt mål er å bygge et inkluderende, familiært samfunn gjennom merkevaren. Og 99 fordi det året var et kritisk år for meg. Mye endret seg i livet mitt dette året. Jeg ble gift, Manchester United vant, og min eldste sønn, Brooklyn, ble født.

– Hvor vil merket bli distribuert? Hvor kan vi finne produktene?

Merket blir distribuert globalt. Det ble lansert i UK i Februar, og i resten av Europa i mars, og så kommer det i Asia i Juni. Du kan finne det på www.house99davidbeckham.com, i kjøpesentre, parfymerier og taxfree.

– Hva er planen for merket i 2019?

Vi vil fortsette å bygge på suksessen fra lanseringen ved å utvide sortimentet – vi vil lytte til forbrukerne for å finne ut hva annet vi kan tilby dem.

– For farsdagen i 2018 – hvilket House 99-produkt kan du anbefale?

Selvsagt er alle produktene perfekte gaver.

 

OM GROOMING

– Du er veldig kjent for din stil og hvordan din stil er et uttrykk for hvem du er. Hvorfor tror du grooming er så viktig for en mann?

Jeg tror det er veldig viktig å ta vare på seg selv, og dessuten; førsteinntrykk er alt. Det handler om å føle seg komfortabel, prøve nye ting og forme din neste look. Ingen trenger tillatelse til å tenke på stil og grooming. Å endre hårsveisen eller å gro skjegg er en personlig avgjørelse.

– Hva er din grooming-rutine?

Min grooming-rutine tar mindre enn ti minutter. For håret mitt bruker jeg Smooth Back Shaping Pomade. De dagene jeg barberer meg, bruker jeg Sharp Cut Shaving Stick.

– Du har jobbet med mange barberere og tatovører? Kan du gi oss noen addresser på gode barbersalonger og tatovørstudioer?

Barbershop; Figaro’s Barbershop i Lisboa
Tattoo: Shamrock Social i LA

– Gir du barna dine groomingtips?

Jeg har alltid fortalt dem om viktigheten av solfaktor og å drikke nok vann for å holde seg hydrert.

– Har du en magisk rutine når du er sliten?

Selv når jeg er sliten, hjelper alltid trening.

– Hva betyr tatoveringer for deg, og hvordan velger du dem?

Hver tatovering er spesiell for meg. De er forbundet med viktige mennesker, som jeg alltid vil ha i livet mitt.

– Din sønn Brooklyn fikk akkurat sin første tatovering. Hadde du satt en aldersgrense? Hvordan hjalp du han med å finne riktig tatovør?

Han har snakket om å skaffe seg en tatovering i svært lang tid, og det skjedde med en gang han fylte 18 år. Vi hadde avtalt at jeg skulle være tilstede for hans første tatovering. Naturligvis gikk vi til Mark Mahoney, som er en venn og som gjør en fantastisk jobb.

– Du har unge sønner – har du merket noen forskjeller i den nye generasjonen i forhold til måten de forholder seg til sin egen stil?

JA! Åpenbart er den mye generasjonen mer opptatt av hvordan de ser ut fra tidlig alder. De tar definitivt større sjanser og eksperimenterer mye mer med stil.

 

OM HAN

– Hvilken mann ser du opp til?

Min far og bestefar.

– Hvordan har karrieren hjulpet deg til å bli den du er i dag?

Jeg har hatt en fantastisk karriere både på og av banen. Gjennom årene har jeg lært viktigheten av dedikasjon og hard jobbing samtidig som å gi tilbake til samfunnet.

– Har du alltid vært opptatt av mote? Hvordan ble du et så stort moteikon?

Ja absolutt. Det har definitivt utviklet seg over årene og fortsetter å utvikle seg. For meg har stil alltid handlet om å være tro mot meg selv, gå i klær som jeg elsker og føler meg komfortabel i.

– Hva er dine største prosjekt i 2018?

Det er noen spennende prosjekter som kommer opp i 2018. Jeg er heldig som får lansere House 99 verden over, et MLS fotballag og fortsetter mitt veldedighetsprosjekt for UNICEF.

 

HOUSE 99  kan fåes kjøpt på www.barbershop.no, www.kicks.no, www.blivakker.no og hos Fredrik & Louisa.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.