Now Reading:
Fila x Weekday

Vi bruker sportsklær mer enn før, og «the Millennials» har blitt eksperter på å utnytte 80- og 90-tallets sportsmerker til det fulle og til å få gatebildet til å se ut som en rendyrket musikkvideo fra N’Sync og Backstreet Boys. Det ikoniske sportsmerket Fila har fått et nytt liv etter de siste årene med 90-tallets comeback og i dag klokken 17.00 slippes det nye samarbeidet mellom Fila og Weekdays i deres butikker, og online fra i morgen. Ungene gleder seg, men det er absolutt noe å vurdere for generasjonen som ble utdannet før Isak og Even ble sammen i Skam også.

Kolleksjonen består av 20 minimalistiske plagg for både menn og kvinner, og promoterer kolleksjonen på knaggen «Strength in Unity».

Ideen med dette samarbeidet var for oss å skape noe nytt og unikt som forente styrken til begge merkene. Som en sportskolleksjon fra et minimalistisk perspektiv føltes det viktig å virkelig lage klærne med funksjonalitet og detaljer i tankene, men også vurdere moteaspektet i det å bruke sportsklær,”sier Lousie Lasson, Creative Director i Weekday.

De har tatt hensyn til de tekniske kvalitetene  i klærne ved å fokusere på funksjonalitet. Klærne har kvaliteter som:

• er hurtigtørkende og har en «tørr komfort»

• vindmotstand

• er vannavstøtende

• gjør at de puster

• stretch og funksjonell støtte

Ved første øyekast, tenkte Pål at denne kolleksjonen bare var beregnet for den yngre generasjonen, men med det trendbildet vi har i dag og den minimalistiske tilnærmingen til Fila x Weekday, er kolleksjonen åpen for et større publikum. Det er lett å mikse enkelte av disse plaggene med både dressjakker, rutete dressbukser, trenchcoats og selvsagt kan man jo trene i dem også. Vi liker de helsorte treningsantrekkene og skoene er helt rå. Det er nemlig to skomodeller i kolleksjonen også.

 

“We are really excited about this new collaboration with Weekday, which focuses on Strength in Unity. We believe that no matter the project or the objective, more can be accomplished by teamwork than by individuals, this is a message that can be found on the products but also as the result of great collaborative efforts.”

Peter Bader, Creative Director at FILA

 

 

 

 

 

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.