Now Reading:
En ny vår for Ikea og det BESTE samarbeidet hittil med internasjonal motedesigner

En ny vår for Ikea og det BESTE samarbeidet hittil med internasjonal motedesigner

«Let’s make Ikea great again»…. neida – det trenger de egentlig ikke hjelp til, for Ikea har sørget for stilfulle hjem verden over i svært mange år, men dette må være det kuleste samarbeidet Ikea har gjort hittil og Pål er svært begeistret. I samarbeid med motedesigneren Chris Stamp (fra Stampd), lanserer IKEA en kolleksjon litt utenom det vanlige, og som endelig føles mer maskulin. Kolleksjonen har et fokus på å vise frem dine favoritt elementer og din livsstil på en urban og inspirerende måte…og er vi inspirert? Eh….JA! Om det ikke er kø utenfor Ikea 4. mai, når kolleksjonen lanseres, skjønner vi lite.

Opplaget er nemlig begrenset og har utallige kule greier som vi bare vil ha, slik som et skateboard rack, basket-kurv, garderobeskap, og kanskje det vi tenker kommer til å bli hoved-hiten; enkle bokser i akryl til å oppbevare sneakersene i. Disse har vært en greie en stund for sko-samlere, og vi har sett lignende på hos de kule sneaker-fetishistene på Instagram, men nå blir det altså tilgjengelig for «alle» gjennom Chris Stamp sin nesten aggressive, minimalistiske signatur….om du rekker å anskaffe deg noen før de er utsolgte.

 

 

Kolleksjonen heter SPÂNST og er så irriterende enkel at den nesten blir genial. Designeren selv sier at han tror folk ønsker å vise fram klærne sine mer, og vil ikke låse dem inne i et mørkt skap, men heller presentere dem på en elegant måte. «Hvorfor bruke masse penger på et par sneakers om du ikke kan vise dem fram?, sier Stamp.  Dette blir samtidig første gangen Ikea også kommer til å vise klær, da de sammen har produsert helt cleane t-shirt og hoodies til å henge i det transparente garderobeskapet.

Alt handler nå om rene linjer, betong, sort interiør og akryl, som et veldig urbant loft i New York og føles veldig maskulint og samtidig Skandinavisk. Sjekk kolleksjonen under, og gled dere til Mai. Det er en ny vår for Ikea.

 

SPÂNST basketkurv

 

SPÂNST garderobeskap

 

SPÂNST Akrylbokser til sneakers (favoritt)

 

SPÂNST skateboardstativ

 

SPÂNST lenestol

 

SPÂNST LED-lys

 

 

 

 

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.