Now Reading:
Pål’s favoritter akkurat nå

Pål’s favoritter akkurat nå

Ønskelisten til Pål er som «De Dødes Tjern» – den er bunnløs. Det kan jo være til både glede og plage – men i og med at vi ikke ønsker å plage noen, håper vi aller mest at den kan være til inspirasjon. Før i tiden sparte man til det man ønsket seg – nå kjøper «alle» det de vil ha selv, og har som regel så mye greier at de ikke lenger ønsker seg noe. For Pål, er det altså motsatt…eller, han klarer seg jo i det daglige, men har alltid en liste på lur, om det var noen som tilfeldigvis ville ta seg bryet å utnytte listen til hans fordel…til bursdagen hans for eksempel.

Her er i alle fall en liste over noe av det Pål vil ha for «å stilsikre» seg på fritiden:

Loewes Puzzle XL Bag

Arrrggggh…. det er så irriterende å finne noe man virkelig ønsker seg, og så føler man at man må selge kona, barna og campingvogna for å få råd til det. Av og til er det verdt det, men det er ikke noe vi anbefaler. Derimot, om man tilfeldigvis nylig har arvet, fått igjen på skatten eller bare sitter svært godt i det, så er denne bagen noe å vurdere. Den er svært romslig, nesten som en campingvogn (om man vil bytte ut) og utrolig stilfull. Den koster bare 22 030 kr.

 

SSS World Corp Magnum Hawaiian Shirt Atomic Palms Brown

Ja – så enkelt kan det sies: «SSS World Corp Magnum Hawaiian Shirt Atomic Palms Brown»… Men denne Hawaii-skjorten er et stilsikkert valg når vi snart entrer sol og salsa for alle. Det som tidligere var selve symbolet for en liten «Harry-tass», har nå blitt symbolet på: «hei-jeg-bare-går-rundt-med-denne-skjorten-og-ser-fet-og-stilsikker-ut». Et veldig godt valg fra SSS World Corp.

Pris 1345,-.

«Woods» fra Byredo

Pål ønsker at hjemmet skal lukte som en mann (men ikke av den single, uflidde typen, med pizzarester og sengetøy som står av seg selv). Byredo har blant annet noen av Påls favorittparfymer fra før, men har også en serie med duftelys. Et av de siste duftelysene fra Byredo er «Woods», og har toner av cedar og røkt skinn, som er alt annet enn rosa duftelys fra Nille.

 

Pris 550,-

 

Hodetelefoner fra Master & Dynamic

…eller den moderne tenkelua, som skaperne fra Master & Dynamic selv sier. Vi er tiltrukket av den retro designen, men om ikke hodetelefonene skriker altfor mye hipster for din egen smak, kan vi nevne at de kommer i andre farger også. De har en unik evne til å fjerne bakgrunnstøy ved å trykke på en knapp og har som de selv sier bygget med bare de fineste materialene og innstilt for å gi en rik og varm lyd. De  er ikke bare elegante til bruk på farten, men er også et kult accessoir til skrivebordet ditt og til dager der du trenger å lukke ut lyden fra kollegaer og støy.

Pris 3970,-

 

Cartiers Tank

En tidløs klassiker, og i forbindelse med at Tank-serier til Cartier fylte 100 år i fjor, har denne også havnet på ønskelisten. Den er inspirert av stridsvogner fra første verdenskrig og har blitt brukt av stilikoner som Clark Gable og Cary Grant.

Pris 24 900,-

 

 

Canon Powershot 69 x Mark II

Etter å ha reist en god del rundt i verden, har vi registrert at flere og flere har et lite lommekamera på lur, i stedet for en Iphone eller et stort systemkamera. Denne modellen fra Canon ser virkelig bra ut og er et svært raskt kamera. Du kan ta bilder som du kan printe opp i store formater, med sine 20 megapiksler, har en innebygd blits og dessuten filme i ful HD med 60 fps.

 

Pris 3990,-

 

Camillo barbord fra Bolia

Ingen bar – inget hjem, sa folk – og vi er forsåvidt enig. Om du serverer karsk eller de deiligste martinier, er det alltid hyggelig med et stilfullt oppsett. Mat som ser bra ut smaker bedre, og slik er det med drinkene også. Vi ønsker oss denne bartrallen fra Bolia til «helårsdrinkene» som tar inspirasjonen fra de gamle James Bond-filmene og 60-tallets glamorøse storhetstid.

Pris 15 499,-

 

 

 

 

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.