Now Reading:
Disse skoene er de eneste du trenger til våren

Disse skoene er de eneste du trenger til våren

Hvor langt tør du å gå (pun intended) i vår? Vi har vært vitne til alt fra boots i krokodilleskinn til sneakers som ser ut som en av raftingflåtene til Dagali Rafting ved Geilo. Å gå med «gummibåtær» på beina, er nok forbeholdt spesielt interesserte og kanskje særlig de unge guttene i se-og-bli-sett-generasjonen, på godt og vondt. Pål blir gladelig med på båttur, og i år gjør faktisk båtskoen, eller mokkasinen, et gledelig comeback. Pål er glad han har andre alternativer som faktisk også ser bra ut, og som kan vare år etter år om man vet å ta vare på dem. Mot en lysere tid vil du kanskje velge noen lettere alternativer og kanskje også i lysere farger, enn de tykke, mørke skoene du har vandret rundt med i vintermånedene.

Med skoene under, har du alt du trenger i skogarderoben og du er sikret til enhver situasjon i tiden som kommer.

 

Sneakers fra Common Projects, 3190,- hos Mr. Porter

Minimalistiske sneakers

Vi får ikke nok av disse, og har du ikke et par, så er dette et bra sted å starte. Skoene passer til dress, shorts, chinos, denim, fritid, fest, kontor…ja, til det meste egentlig. De er så såre enkle, men så vanvittig allsidige. Livet ble liksom aldri det samme etter at disse ble populære for noen år siden, og nå vet vi ikke hvordan vi skal klare oss uten. Du er «safe» med et par helt hvite, og noe vi mener alle bør ha i skapet, men prøv gjerne et par i sesongens heteste farge; rosa.

 

Chelsea Boots fra Vagabond. 1499,- hos Boozt.com

 

Chelsea Boots

Om du føler deg som en rockestjerne eller bare liker å se velkledd og kul ut på jobb eller fest, er disse gull. Vi styler dem gjerne med skinny jeans, en god t-skjorte og en biker-jakke.

 

Loafers fra H&M. 399,-

Loafers

Pensko er det kjedeligste å kjøpe, for det er ikke noe man bruker så ofte. Men når du står der i pendressen, og dama nekter deg å ta på sneakers, er et par loafers gull å ha på lur. Bare se på italienerne, så skjønner du hvorfor et par loafers er den perfekte sommerskoen og passer både til hverdag og fest.

 

Sandaler fra Vagabond. Fåes hos Zalando for 899,-

 

Sandaler

Selv om det har funket fint å bruke sneakers til både shorts og pene langbukser, kan det fort bli en ganske fuktig affære på varme sommerdager. Vi har funnet noen som like gjerne passer på beachen til shorts som til hverdagsbuksene og pendressen, for JA; du kan selvsagt gå i sandaler på fest (flip flops derimot er ikke alltid like velkomment i enhver feststemt situasjon, men passer utmerket på beachen og ved bassenget).

 

Desert boots fra Oliver Spencer. Fåes hos Mr.Porter til 2312,-

Desert boots

Et kledelig navn for den perfekte sommerskoen. Skoene ble originalt laget for britiske ørkensoldater og kan bli dresset både opp og ned, alt etter anledning.

 

Espadrillos fra Tom’s. Fåes hos Eurosko for 899,-.

Espadrillos

Dette er den perfekte skoen for lazy hangouts. Den er lite pretensiøs, men gjør mye ut av seg.

 

Mokkasin fra Geox. 1099,- hos Eurosko.

Mokkasiner

Joda – skoen som ble designet i 1935 av Mr. Paul Sperry er tilbake. Bare prøv å ikke kombiner disse med pikéskjorten fra Polo Ralph Lauren, og du er «good to go».

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.