Now Reading:
«Nomade»

Vi dro til Tulum i Mexico og skjøt en moteserie, eksklusivt for det greske herremerket Danté. med en motefotograf fra New York. Vi elsker den mer bohemske stilen for menn når sommeren kommer, for ferieturer til beachen betyr ikke bare shorts og t-skjorte. Det kan være så mye, mye mer. Vi fant Danté, som er kvalitetsklær for den urbane bohemen og synes de fortjener mer oppmerksomhet, da slike klær ikke er det enkleste å finne her hjemme i Norge.

 

Fotograf: Nico Iliev

 

 

Hatter fra Christian Rebely, Rag & Bone of In The Middle

Blå skjorte fra Topman

Skjorte med påfuglfjær fra Asos

Rutete bukse med sidestriper fra Asos

Strikket t-skjorte med hvit kant fra Topman

Solbriller fra Tom Wood og Komono

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.