Now Reading:
PÅL Magazine lanserer fotokunst

PÅL Magazine lanserer fotokunst

Vi i PÅL er utrolig happy og spent over dagens nyhet. Vi har nemlig gått inn i et samarbeid med KAMI Department og går inn som nummer to i rekken av profilerte samarbeidspartnere, rett etter Norges motedronning nummer 1; Celine Aagaard, som også driver Envelope.

KAMI har i samarbeid med Pål Magazine ønsket å gi mannen plass i et interiørunivers som ofte er preget av feminin estetikk. Pål’s creative director Storm Pedersen, har skutt en fotoserie eksklusivt for Kami og Pål som heter “Man Shine”, der nettopp mannen får skinne, for Pål Magazine ønsker å rette mer fokus mot mannen når det kommer til kunst og interiør.

Pål’s creative director Storm Pedersen, som også har fotografutdannelse fra Oslo Fotokunstskole, tar mannen ut av sin daglige kontekst, objektifiserer ham, og lar observatøren få anledning til å gi ham identitet. Dette har resultert i 4 spennende bilder som ikke har tilhørighet til hverken tid eller trend og gir full frihet i en verden som ellers kan virke svært tidsbegrensende og stram.

Storm er en kjent, norsk motepersonlighet og har i 15 år virket som stylist og art director i Norge og New York.

 

Foto: Birgit Fauske

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.