Now Reading:
Sliter du med kviser eller inngrodde hår og nupper etter barbering?

Sliter du med kviser eller inngrodde hår og nupper etter barbering?

Jeg vet ikke om du er av generasjonen som husker Clearasil, som i et febrilsk forsøk på å fjerne kviser momentant, endte opp med å svi av halve ansiktet? Det føltes i alle fall slik på den tiden; 80-tallet mener jeg det het?!  Det er uansett så lenge siden at utviklingen på kvisefronten har kommet litt lengre enn syreskader og illrød, irritert hud etter endt behandling. Det er nemlig ikke slik at raske løsninger er det beste, men å investere i gode produkter kan i alle fall korte ned behandlingstiden på irriterende kviseutbrudd og inngrodde hår.

Mange av oss menn har større talgproduksjon enn hos kvinner og trenger andre hjelpemidler for å få bukt med kviser og hudormer. I tillegg kan den daglige barberingen føre til røde prikker i huden og inngrodde hår, etterfulgt av en irriterende kløing. Hadde det ikke vært greit å bare få bukt med dette med én gang og med et resultat som varer? (altså, ikke over natten med noe som kjentes ut som ren kaustisk soda på 80-tallet)…

 

Clear Spot Anti-Blemish Peel Off Mask

Clear Spot Anti-Blemish Peel off Mask skal forebygge og behandle utbrudd og rense og minimere blokkerte porer som fører til hudormer, klarne og avgifte huden, roe ned rødhet og irritert hud etter utbrudd, absorbere overflødig olje. Den skal virke oppstrammende og sammentrekkende på huden og gi en fornyet glød med et sunt og friskt resultat.
Masken kan brukes på hele ansiktet (og halsen, der problemer etter barbering er størst) eller lokalt for å forebygge og redusere utbrudd samt behandle det utsatte området. Om du har ekstra utsatte områder bruker du denne masken på dette området. Du kan også bruke den forebyggende i områder du ofte opplever utbrudd etter en stressende periode på jobben. Masken er vegansk og hverken produkt eller ingredienser er testet på dyr. Dette lover masken:
 • Renser huden
 • Roer ned eksisterende utbrudd, og forebygger mot nye.
 • Redusere blanket, absorberer overflødige oljer på huden
 • Virke sammentrekkende på porene
 • Forbedre hudstrukturen
Bruk den slik:
• Rist tuben i 30 sek før bruk.
• Klem ut en sjenerøs mengde og masser et jevnt lag av masken i hele ansiktet. Eller området du skal behandle.
• Massasje bidrar til at masken trekker dypere inn i porene.
• La masken virke i 25-30 minutter, til den er helt tørr.
• Dra deretter masken forsiktig av. Skyll av eventuelle rester.
• Avslutt med passende fuktghetskrem, eksempel: Clear spot Blemish Control Cream
Anbefalt bruk: En gang i uken eller ved behov.
Kr. 239,-

Clear Spot Blemish Control Cream

Dette er en dyptvirkende krem som skal forebygge og behandle kviseutbrudd og ujevnheter.
Kremen er spesialutviklet for å minimere utbrudd og fjerner kviser i løpet av kort tid. Kremen skal bidra til å danne en beskyttelsesbarriere mot det som forårsaker urenheter og forhindrer nye kviseutbrudd. Passer for fet, kombinert og sensitiv hud. Kremen lover dette:
 • Redusere inflammasjon og irritasjon
 • Virke sammentrekkende på porene.
 • Styrke hudbarrieren, beskytter mot ytre påvirkninger
 • Roe ned og redusere rødhet på en irritert hud
 • Bidra til å danne en beskyttelsesbarriere
 • Bekjempe for tidlig aldringstegn som følge av problemhud
 • Klarne raskt sporadiske utbrudd
 • Gi balansert fuktighet
 • Gi huden naturlige glød og gjøre den myk uten å føles fet
Dermatologisk testet
kr. 219,-
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.