Now Reading:
De 5 heteste frisyrene for menn i høst

De 5 heteste frisyrene for menn i høst

Ny høst – ny frisyre? Noen vil nok være glade for at man ikke trenger så mye hår lengre, av helt naturlige årsaker, og noen kommer kanskje til og gremmes, som voksen mann, av at 90-tallet kommer og herjer med oss igjen, og vil at vi skal gå rundt med midtskill og bollesveis. Vi dropper den delen av 90-tallet, med respekt for oss selv, og tar heller et utdrag fra 90-tallets rock. Uansett; (H)årets trender er her – og du får selvfølgelig gjøre akkurat som du vil:

 

Foto: Istock

BUZZ CUT

Forskning viser visstnok at skalla menn er mest sexy, og om du ikke er poleringsklar enda, er maskinkort greia nå. Det trenger ikke engang være den klassiske 2 mm, men gjerne litt mer «utvokst». For den eldre generasjonen, ville vi ha valgt en mer klassisk approach, mens for den yngre kan det være litt ustelt, nesten som du hadde dårlig tid og bare dro maskinen gjennom håret og ikke rakk å få med deg riktig alt før du måtte løpe videre.

 

Foto: Redken

HOCKEY

«Styggpent» (kunne vært en låt av Carpe Diem) skal det liksom være nå. En soleklar, styggpen vinner fra generasjon til generasjon, er hockeysveisen, og det er jo litt merkelig hvordan den alltid kommer tilbake, men den er her og blir veldig kul til høstens trender. Om du velger denne, bør du beregne å måtte gå til frisøren relativt ofte, da den raskt mister sin form.

 

Photo: Istock

90’s ROCK

Du trenger ikke gå til frisøren å ta permanent (enda), men en ganske tykk krøllete lugg er hot. Jo større og tyngre, jo mer statement blir den. «Lek med lugg» – som Ole Ivars sikkert ville sagt det.

 

Foto: Redken

«KORT VED ØRA»

En veldig vanlig frase frisørene både hører og sier, men den frasen er tilbake etter en lang periode med maskinkorte sider og langt hår på toppen; litt sånn utdatert undercut a la David Beckham for noen år siden. Det er enda mange som vil ha denne stilen, men man kan også korte ned lengden på toppen, variere lengden på luggen litt mer og gjøre overgangen mellom de maskinkorte sidene og håret på toppen litt mer jevn.

 

Photo: Istock

BED HEAD

«I woke up like this» – og du kan bare fortsette å våkne opp akkurat slik, fordi dette er noe som kommer til å fortsette langt uti 2019. En mer «I don´t care»-frisyre, som også stammer fra punkerne med Sid Vicious fra Sex Pistols og Paul Simonon fra The Clash i spissen.. Det kan kreve sitt av hårprodukter for å våkne slik på morgenen, som om ingenting har hendt, men fett er det, og har du enda hår, er det bare å «mess it up», mens du har sjansen.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.