Now Reading:
Norsk hudpleie med arktiske ingredienser og samisk opphav gjør suksess i utlandet

Norsk hudpleie med arktiske ingredienser og samisk opphav gjør suksess i utlandet

Urbefolkningen i nord har et eget ord for det å få innsikt i naturens hemmeligheter. De kaller det ČUVGET. ČUVGET betyr «å opplyse».Naturen i dette området har mye å by på. Urbefolkningen forteller om ingredienser de har brukt i mangfoldige år. Den norske arktiske regionen har et av de kaldeste og tøffeste klimaene i verden, og er fortsatt et av de vakreste og reneste stedene på jorden. Arktiske arter har gjennom naturlig utvikling fått en unik evne til å overleve i disse ekstreme værforholdene.Vi ser stadig alger fra varme havstrøk i hudpleieprodukter, nettopp for deres evner til å tilpasse seg, og dermed ha en effekt – uansett miljø. Nå er det de arktiske artene som står for tur.

ČUVGET med Arctic Čaga™

Gjennom avansert forskning har ČUVGET utnyttet de mest potente egenskapene til arktiske arter for å skape en hudpleierevolusjon. En av artene har urbefolkningen kalt «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant».

Arctic Čaga-ekstrakt
Arctic Čaga-ekstrakt utvinnes fra en soppsort som vokser på barken til bjørketrær i de nordlige delene av verden. Siden soppen vokser utenpå trærne, er den utsatt for ekstreme vær- og miljøforhold. For å beskytte seg selv har den utviklet en rik sammensetning av biologisk aktive ingredienser. Noen av hovedkomponentene i ekstraktet er polysakkarider, betaglukaner og polyfenoler, som sammen bidrar til å redusere tegn på aldring. For å hjelpe huden mot daglige påkjenninger inneholder ekstraktet i tillegg en enestående sammensetning av antioksidanter.

Ny forskning på Arctic Čaga™
Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant». Kunnskapen om helsegevinstene ved chaga-sopp har blitt ført videre fra generasjon til generasjon i århundrer, noe som gjør den til en av historiens mest respekterte naturmedisiner.»

Čaga i hudpleie
Čaga har tradisjonelt blitt brukt til å behandle sykdommer og immunforstyrrelser. Dette er også grunnen til at moderne vitenskap har sett nærmere på denne soppens helsemessige fordeler. Arbeidet med å undersøke hvordan chaga kan brukes i sykdomsbehandling, har allerede pågått en stund. Det er imidlertid ingen andre som har avdekket chagas store potensiale i hudpleie – før nå.

ČUVGET gjorde sine første funn rundt Arctic Čagas potensielle fordeler for huden under et forskningsprosjekt for mange år siden. Ideen var å teste 50 potente planteekstrakter fra arktiske områder for å se hvilken evne de hadde til å redusere oksidativ skade på hudceller. Resultatene fra Arctic Čaga var overveldende: Det unike ekstraktet reduserte skaden med 80 % innen én time – et resultat som var mange ganger bedre enn noe man hadde sett tidligere.

Denne hudpleieserien har blitt tatt opp som 1 av 50 hudpleieserier på den eksklusive listen til Amazon Exclusives og blir allerede brukt av Ronaldo, Justin Biebers eks-kjæreste Paola Paulin, Carice van Houten fra Game of Thrones, Yolanda – moren til Hadid-søstrene og den svenske Hollywood-fruen Elena Belle. Serien er unisex og inneholder ikke parfyme.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.