Now Reading:
15 fine gavetips til farsdagen

15 fine gavetips til farsdagen

Ja, ja – så er muligens farsdagen handelstandens måte å kynisk utnytte kjærligheten til våre fedre for ekstra gull i kassa, men med alle butikker som går konkurs for tiden, kan det jo nesten virke barmhjertig å bruke litt ekstra på far til førstkommende søndag. En liten pakke på senga, eller i posten, er også alltid hyggelig – om så bare som et symbol på at man blir tenkt på. Selv om mange gjerne ikke vil dikteres til NÅR de skal uttrykke denne takknemmeligheten for at vi har våre fedre, så har vi blitt et såpass travelt samfunn, at vi godt kan trenge dette sparket i ræva, verdt millioner av kroner. Under finner du noen tips til mannen som har alt. Men hvem trenger vel mer enn kjærligheten fra hans barn (og omvendt)…?!

 

Også et hjem kan få lukte mer maskulint enn bare disse søte, grusomme «Champagne Crisp»-duftene som befinner seg overalt. Dette er et maskulint, treaktig duftlys med innslag av ekstrakter fra tobakk, cedertre og lær og gir en varm aroma for hele hjemmet.

Ta med Ralph Laurens eleganse til hjemmebaren med dette barsettet i rustfritt stål, med detaljert i rytterinspirert sadelskinns og en avtagbar lærbeskyttelse som er inngravert med designerens initialer.

Det norske merket We Norwegian har lagd en luksuriøs og myk T-skjorte i lettvektig merino. Designet som et baseplagg, er denne strømlinjeformede t-skjorten ideell for bruk under skjorter eller gensere for lett isolasjon på raske dager, eller bare som den er. Det enkle er som regel det beste.

The Geneve Coat fra Norwegian Rain er en «nøytral» jakke/frakk med regnbeskyttelse som er beregnet for å vare en mannsalder. Men dens subtile, skarpe og sartorielle look, er dette en kvalitetsjakke som fungerer som en skjult frakk for alle vær-venner og har avtagbar hette. Vanntett. Vindtett. Pustende. Horn knapper.

Vi drømmer alle om å ha vår egen kegorator i huset vårt, men noen ganger er drømmen ikke realistisk. Den ultra-bærbare Fizzics endrer alt det. Og det gjør det til en brøkdel av kostnaden og besværet med å eie en kegorator. Til å begynne med passer Fizzics lett på en hvilken som helst benkeplate, og du kan lagre den i et skap når du ikke bruker den. På toppen av det veier den kun tre pund, den går på fire standard AA-batterier, og den er kompatibel med 12-25-oz bokser og 12 oz flasker. Faktisk er det ingen god grunn til at hver ølentusiast ikke eier en og du får feelingen av en deilig, iskald tappet øl hver gang.

PhoneSoap Wireless benytter trådløs teknologi for å lade telefonen uten å måtte koble til en ladingskabel. Enheten trenger fortsatt å bli koblet til veggen, men med PhoneSoap får du den nyeste teknologien i lading og sterilisering, alt i en vakkert designet enhet. Perfekt for bakterie-freaker.

Jabra Elite Active 65t er helt trådløse sportshodetelefoner med god lyd- og anropskvalitet. De sitter godt i ørene og tåler skiftende vær og et høyt aktivitetsnivå. 5 timers spilletid på én lading med 10 ekstra timer i etuiet. Vi har testet dem og har fått vår nye favoritt.

EM Stelton presskanne – Erik Magnussens klassiske termos for Stelton fins nå i en oppdatert versjon med helt ny funksjon – som presskanne for opptil 8 kopper kaffe. De doble veggene og den enkle lokkfunksjonen holder kaffen varm lenge.Perfekt for kaffoholikeren.

For pappaen som alltid er midt i et hjemmeprosjekt, vil dette digitale målebåndet med minneopplagring og konverteringskapasitet forenkle jobben samtidig som det føles som et leketøy for den voksne mannen.

En hårføner for noen, men for en mann som liker elektroniske duppeditter, føles dette mer enn bare et stylingapparat. Med intelligent Heat Control for skinnende hår og kraftig digital motor designet for rask tørking. Den har 3 nøyaktige hastighets-innstillinger: rask tørking, vanlig tørking og styling 4 nøyaktige varmeinnstillinger og magnetisk tilbehør.

Ullundertøy har tradisjonelt blitt designet for tøff slitasje og lange opphold i villmarken på grunn av de fantastiske egenskapene til denne naturlige fiberen, som er temperaturregulerende, noe vannavvisende og antibakteriell. Denne kolleksjonen av vår egen Creative Director Storm Pedersen er lagd av de fineste, lengre fiber-merinoullene der ute, som gjør denne bokseren til noe av de mykeste merino-bokserne du finner. Den lar dine kronjuveler puste av glede og se sexy ut, og har hele We+Storm-kolleksjonen har 20 % farsdagsavslag 5. 6. og 7. november.

Sonos One – Stor lydkvalitet uten et stort overflateareal? CHECK! Denne nye modellen fra Sonos støtter både Alexa og Google Assistant. Sonos One smarte høyttaler treffer det perfekte, søte stedet mellom markedets billigste og mest intelligente høyttalere og utmerker seg i alle felt.

Dette settet er perfekt for han som ikke har funnet sin favoritt enda, eller som bruker forskjellige dufter til ulike anledninger. Parfymene fra Trudon er ikke mindre enn spektakulere og fattern har aldri luktet mindre «taxfree» i hele sitt, gode liv. DET er et løfte!

Denne fantastiske ansiktsmasken fra Decrusto, som vi har testet ut tidligere, er det 50 % avslag på akkurat nå. Det er en fuktighetsmaske som gir en glattere, fyldigere og mykere hud og noe også fedre kan unne seg. De fine linjene og rynkene blir synlig redusert, samtidig som masken stimulerer cellefornyelsen, lysner og klarner huden og øker fuktighetsbalansen. Denne masken har en effektiv anti-age formula basert på aktivt stabilisert oksygen og andre unike virkestoffer.

Hugo Boss Grand Prix klokke (det det er ikke melodi grand prix vi snakekr om). Boss ‘partnerskap med Googles Android Wear-plattform kan være deres mest spennende for øyeblikket når det gjelder tekniske fremskritt (ringevarsler! Automatiske tidszonjusteringer! Android Pay!) Med sin klassiske design er den den perfekte gave til enhver pappa.

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.