Now Reading:
Aiayu lanserer bærekraftig kolleksjon til menn

Aiayu lanserer bærekraftig kolleksjon til menn

Etter flere års utvikling lanserer Aiayu sin egen herrekolleksjon; Aiayu Man – en bærekraftig menswear-line med garderobeklassikere av høy kvalitet, forankret i Aiayus signaturmaterialer; økologik bomull, lamaull og kashmir. Aiayu Man hyller egentiden, den tiden du bruker å gjøre det du elsker. Kolleksjonen er helt fri for unødvendigheter, og har i stedet hentet inspirasjon fra kvalitetenes mange aspekter – kvalitet i det du omgir deg med og kvalitet i det du gjør.

Vårt mål er å kunne tilby en bærekraftig kvalitetsløsning i så mange kategorier som mulig.


Aiayu Man består av 10 forskjellige styles, som rangerer fra t-skjorter, strikkede trøyer og en pysjamas, til en beanie og et skjerf – alt i tidløse basisfarger som svart, marineblått, grått og hvitt. Hver style er designet for å overleve både trender og sesonger. Prisene starter på 595 NOK for t-skjortene i økologisk bomull, og lander på 3995 for en av trøyene i 100 % kashmir.

«Gjennom årene har Aiayu vokst til å bli et lifestyle brand, som tilbyr både womenswear, home og accessories. I takt med at vi har utvidet Aiayus spennvidde til å omfatte flere kategorier, var menswear et logisk skritt å ta som brand. Vårt mål er å kunne tilby en bærekraftig kvalitetsløsning i så mange kategorier som mulig», sier partnerne i Aiayu Maria Høgh Heilmann og Maria Glæsel.

Aiayu Man vil være tilgjengelig i Aiayus egne butikker, i Oslo og i København, og online på www.aiayu.com fra 19. november. Den norske butikken ligger i Grønnegata 1 i Oslo.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.