Now Reading:
Julegavetipsene til mannen

Julegavetipsene til mannen

Så er vi her igjen da dere; «the most wonderful time in the year»… eller med den ambivalente, men dog så aktuelle samtidsstemningen, akkurat som i tittelen til den siste forestillingen på Teaterkjeller’n i Oslo: «Jeg er ikke så jævla glad hver julekveld»… Man vil jo glede folket, i alle fall de med empatien i behold, men det er ikke alltid helt enkelt å få tid til, eller TA seg tid til. Vi har kommet dit at tid er mer dyrebart enn noen gave, så selv om du føler deg forpliktet til å kjøpe en gave til gubben, så er nok tiden sammen det aller viktigste. Fram til da, skal du få slippe å løpe sålene av deg rundt i byens gater, og gjøre innkjøpet enkelt og greit på nett…bortsett fra om du kjøper lokalt – det er også tid investert og ikke tid og penger spart. Ha en strålende god førjulstid, og ta den tiden du trenger til det du mener er viktigst i det lange løp 😉

 

Dette utrolig behagelige settet i luksuriøs merino kommer godt med på hytta, på sofaen i stua eller del det opp og bruk det hver for seg til jeans med chelsea boots. Kommer fra det nye, norske merket We+Storm og koster bare 999,- per del.

Til mannen som vil rocke opp interiøret hjemme og gjøre det mindre feminint, er kunstbildene som PÅL har gjort i Samarbeid med Kami Department et unikt alternativ. Bildene er trykket på tykt kvalitetspapir og koster 700,-.

 

Abate er et nytt, norsk sengetøymerke som kjennes som den reneste luksus. Ikke så rart, for det er akkurat dét det er. Laget i Egyptisk bomull av to piloter som savnet et enkelt og maskulint sengetøy på markedet, er dette en gave som man ikke kan unngå å sette pris på, kveld, etter kveld. Pris finnes på hjemmesiden deres https://www.abate.no/

 

Le Labo sin Santal 33 har på få år rukket å bli en klassiker og litt vanskelig å komme unna med sin karkateristiske duft. Le Labo kjøpes på Le Labos egne utsalgssteder, som i Norge er på Sanatorium. Flasken blir merket i butikken med navnet på eieren av flasken og samme på esken, som gjør at den blir en ypperlig og personlig gave. Pris på forespørsel.

En platespiller gir en ekstra følelse til musikken og med denne fra Crosley får du i tillegg et superlekkert interiør. Pris 2330,-

De nye koffertene i aluminium til Away er den perfekte reisepartneren med sitt innebygde ladesystem som kan lade mobiltelefonen din opptil 5 ganger. Kvaliteten på koffertene er enestående og prisen på en carry on ligger på ca 4500,-

 

Ember sine kaffetermoser og kopper kan man lett bli avhengig av, da et ladesystem gjør at kaffen vil holde seg konstant varm i akkurat den temperaturen du selv programmerer den til. Pris ca 1200,-

 

Dette er rett og slett det smarteste og det mest stilrene lydanlegget du kan gi han. Ferdig snakka. Fra Bose og koster 5990,-

 

Om du vil ha fred og gubben trenger noen å snakke med, så er denne ideell. Når du snakker med enheten (norsk, svensk, engelsk og mange flere språk), svarer den med å gi deg informasjon eller styre hendelser, avhengig av hva du sier. Den kan for eksempel styre Philips Hue-belysning, spille musikk via Spotify eller slå på TV-en og sette i gang en TV-serie fra Netflix via Chromecast. Google Home registrerer også hvem det er som snakker, og kan gi personlig informasjon om raskeste vei til jobben eller fortelle om kommende hendelser i kalenderen. Den kan også hjelpe til på kjøkkenet, for eksempel som tidtaker eller ved å fortelle hvordan bestemte matretter lages. Pris 1549,-

Denne såpen er spesialdesignet for å imøtekomme den maskuline alfa.hannen, formulert med både kull og leire. Disse essensielle elementene fungerer godt for å rense huden, samt fjerne smuss og oljer og ser veldig bra ut på baderommet. Pris 249,- på Dapper Oslo.

Det finnes en rekke varianter av denne sorte peel-offmasken, men her har du orginalen. Denne masken er godt kjent, og gir all hud en jevn og matt overflate som er ideelt for en mann. Den fjerner hudormer og døde hudceller som ligger på hudoverflaten (midlertidig), forebygger kviser, absorberer overflødig talg, bidrar til å minimere porene, og øker hudens elastisitet og fuktighet ved jevnlig bruk. Pris 199,-.

Fermentering er i tiden, og for mannen som har alt kan han sette i gang med å produsere sin egen surkål. En 10 liters «Sauerkraut Startpakke» inneholder av han trenger av utstyr, og kan bli både nyttig og festlig på julekvelden. Pris; 1390,-

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.