Hvem er Pål?

Pål er en håndbok på nett for menn som liker å ta seg bra ut, som liker noe mer enn bare parfyme fra taxfree og som synes spennende naturviner passer perfekt som aperitif på en helt vanlig hverdag og som benytter seg av medbrakt tøypose for å frakte denne hjem fra butikken.

Pål, som vi kjenner han,  trenger en oppgradering, selvtillit og kunnskap om hvordan vi beveger oss i dagens samfunn, og vite at det er verdifullt å tenke utenfor boksen, og finne måter og erstatte plasten rundt blomkålen.

Derfor lager vi en håndbok, slik at han stadig kan tilegne seg informasjon om hvordan man lever her og nå, til det beste for han selv og for andre.

 

Storm Storm, Creative Director

Blake Schaefering – Performance Coach

Blake er Pål’s personlige trener. Han har svært lang tid i bransjen og jobber for tiden med noen av våre største idrettsstjerner som Cecilia Brækhus, Emil Meek og Kenneth Bergh. Han jobber også som modell internasjonalt og har jobbet for de fleste av de største motehusene i verden samt med de største fotografene. Vi er veldig stolte over å ha Blakes kompetanse tilgjengelig for alle våre lesere.

blake.schafering@magnatcenter.no

Ryan Ludlow – Manager

Ryan har over 20 års erfaring i showbusiness som promotør, produsent, executive producer og talent manager. Etter å har reist verden rundt med jobb i Australia, Saudi Arabia, USA, Canada, UK og U.A.E, gikk veien videre fra Sony Music til å etablere Brand Entertainment & Events her i Norge i 2015.

Brand Entertainment & Event leverer full service med personlig management til et eksklusivt utvalg klienter innen fashion, medie- og underholdningsindustrien.

co-lab@palmagazine.com

Natalie Nieves – Chef

Chef Nieves’ erfaring innen «hospitality» og kulinarisk næring strekker seg over 10 år. Hun begynte sin karriere som VIP-direktør på W Hotel hvor hun jobbet i 5 år i nære relasjoner med kjendiser, idrettsutøvere og sosiale mennesker. Fra å være vertskap for private middagsselskaper over hele verden, for hennes Elite-klientell til fransk kulinarisk trening, studerte Nieves ved Le Cordon Bleu i Paris hvor hun mottok et Grand Diplome i fransk mat og bakst. I Paris trente Nieves under de verdenskjente kokkene som Pierre Hermés, Gregory Marchand og Dominique Ansel i NYC. I 2016 etablerte Nieves sitt eget private serverings- og cateringfirma «La Petite Gloutonne» med base i NYC og Hamptons for en elite klientbase

Input your search keywords and press Enter.