Hvem er Pål?

Med over 15 år i moteindustrien bestemte jeg meg for at det var på tide med et rent motemagasin beregnet for norske menn. Inspirasjonen kom fra min egen far, Pål, som er en ganske tradisjonell, norsk mann. Du kjenner kanskje typen; maskulin arbeidskar, litt for stolt til å be om hjelp, en som ikke vil vise at han bryr seg om utseendet, men som allikevel vil ta seg best mulig ut i ulike situasjoner…og kjenner jeg fattern rett, er det mye han tenker på, som han ikke sier høyt.

Min far har i det siste innrømmet at han ikke har noe sted å gå til, for å lett få tak informasjon om hvordan å kle seg akkurat nå og hva som er “riktig eller galt”. Som god sønn, vil jeg jo gjerne hjelpe fattern til å bli selvgående – og som stylistsønn vil jeg også utfordre….det ligger i blodet, og utfordringer er viktig for å forstå samtiden og utvikle seg i takt med den.

Pål er denne “vanlige” nordmannen som ofte kommer på utsiden av motesirkuset og som ikke blir prioritert innad i motesirkler. Dette magasinet skal bidra som oppslagsverket for den norske mannen, og sønnene deres, som ønsker å orientere seg på hva som er aktuelt innenfor mote og livsstil. På denne måten kan Pål selv dekode de pågående motegåtene, uten å måtte spørre andre om hjelp, og samtidig øke sin kunnskap for å bli en velkledd, norsk mann – med noen ekstra triks i ermet.

Pål var det mest åpenbare navnet for magasinet. Det er helnorsk, har et moderne, skandinavisk, visuelt preg med vår unike «å» i midten, som er eksotisk for utlandet – akkurat slik skandinavisk design har blitt. PÅL skal være broen mellom verdens ledende motehus og mannen på gata.

Dette er min egen hyllest til min far.

Så, har du et motespørsmål, trenger du ikke komme til meg – du kan jo bare spørre PÅL.

 

Storm Storm, Creative Director

Blake Schaefering – Performance Coach

Blake er Pål’s personlige trener. Han har svært lang tid i bransjen og jobber for tiden med noen av våre største idrettsstjerner som Cecilia Brækhus, Emil Meek og Kenneth Bergh. Han jobber også som modell internasjonalt og har jobbet for de fleste av de største motehusene i verden samt med de største fotografene. Vi er veldig stolte over å ha Blakes kompetanse tilgjengelig for alle våre lesere.

blake.schafering@magnatcenter.no

Ryan Ludlow – Manager

Ryan har over 20 års erfaring i showbusiness som promotør, produsent, executive producer og talent manager. Etter å har reist verden rundt med jobb i Australia, Saudi Arabia, USA, Canada, UK og U.A.E, gikk veien videre fra Sony Music til å etablere Brand Entertainment & Events her i Norge i 2015.

Brand Entertainment & Event leverer full service med personlig management til et eksklusivt utvalg klienter innen fashion, medie- og underholdningsindustrien.

co-lab@palmagazine.com

Input your search keywords and press Enter.