Now Reading:
Fra fisker til modell

Fra fisker til modell

Denne serien gjorde vår stylist for 8 år siden for magasinet Mann, men er enda aktuell. Klassiske snitt gjør at klær kan vare en lang stund, og vi i Pål setter stor pris på plagg som ikke bare havner under trendparaplyen, men som ser bra ut og kan vare lenge. Slikt sparer man penger på, man trenger ikke shoppe så ofte og slik kan man også være med på å ta vare på miljøet.

Modellen, Jorgos Kampourakis, er en tilflyttet gresk handyman, som ikke har vært modell før. Han jobbet som dykker og fisker i Hellas, og er nesten selve symbolet på hva maskulinitet angår. Det hadde dere skjønt om dere hadde møtt han «live»: vi var blant annet med ham på en strand i Hellas der han slang  seg ut i sjøen, fordi vi begynte å bli sutlne,  og fanget noen blekkspruter med bare hendene, og fikk naborestauranten til å grille dem til oss. He he, vi ble litt satt ut, da det var som det var tatt rett ut fra en film.

Han likte klærne, og vi synes det er ekstra hyggelig med menn som kan skitne seg til i jobben sin, men som allikevel ikke er redd for sin maskulinitet ved å kle seg opp til ulike anledninger.

 

 

 

 

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.