Now Reading:
Maskulin luksus i Stockholm

Maskulin luksus i Stockholm

At Six kombinerer moderne kunst, mørk glamour og en varm bakteppe for sosiale happenings.

 

Stockholm har fått deres «sorte diamant», som ligger på Brunkenbergs Plass, nært hovedgatene og med gangavstand til sentralstasjonen. Vårt opphold på dette fantastiske anlegget av tuftet på moderne lusksus, har gjort alle våre ilandsproblemer til skamme. For ja; hvor enn skamfullt det må være, lever vi i en verden som har blitt vant til vaner som kanskje ikke er det sunneste for menneskeheten – men når vi i PÅL er ute og reiser, liker vi å bli tatt med inn i en ny dimensjon, uten bruk av ulovlige substanser.

 

 

The Six er utrolig imponerende i så følge. Vår kjærlighet for mørke og maskuline miljø, fikk vår «mojo» til å kicke inn umiddelbart. De hyggelige jentene i resepsjonen sørget for utmerket service, go vi fikk oppgradert vårt rom til en rom i toppetasjen på grunn av et lite problem på badet (som ethvert hotell burde gjøre uten å måtte nevne det). Rommet i 15. etasje hadde en fantastisk utsikt over byen og den duse belysningen, de myke møblene, fargede speil og en palett i grått, svart, grønn marmor, sandfarger og mørkt tre, ønsket oss velkommen inn en en verden av luksus.

 

 

Vi kan virke som vi er litt «high maintenance» og kanskje vi er det, men jo eldre vi blir, vokser også ønsket for komfort. Minibaren var FULLSTAPPET (noe man sjelden ser lengre, i alle fall ikke på hoteller i Norge, og hadde et deilig utvalg av god vin og et godt kuratert utvalg av øl…..pluss mer. De har 24/7 room service, som var veldig deilig å vite, slik at man ikke trengte å stresse med å finne mat midt på natten. Videre fantes kaffemaskin (som er et must), musikkanlegg med bluetoohtilkobling, gode puter og bra baderomsprodukter. Alt man trenger er der og det føles egentlig som en deilig bachelor pad, med stor flatscreen rett foran sengen i tillegg. Om vi skulle sagt noe, ville det vært interiøret på badet, med den gule kalksteinen, som gjorde at det ble litt charterfeber på Gran Canaria, noe som ikke helt passer på et hotell av denne standarden.

 

 

 

En bonus på rommene, er at de har ordentlige glass i krystall, og en bra isbøtte og drinkmixer i stål. Du vet; djevelen er i detaljene, og på et rom som dette, har alt betydning… til og med ferske blomster som kommer med room servicen. Du føler du blir behandlet som en konge, og det er …….hmmmm; helt konge!

 

 

 

 

Dette design-hotellet har en imponerende samling av kunst, som består både av bestilt og kjøpt arbeide, kuratert av Sune Nordgren. Det første som møter deg i lobbyen, er signaturen for hotellet; et imponerende 2,5 meter høyt hode i marmor av Jaume Plensa. Hotellet har også et stort utvalg fra andre kunstnere som Olafur Eliasson, Sol LeWitt, Richard Long, Tacita Dean og Julian Opie.

 

 

At Six har 345 rom og inkluderer en «Masterpiece suite» med en privat takterrasse med panoramavinduer i tre retninger. De sosiale områdene sprer seg utover to etasjer med restauranter, bar, lounge-område og et 2000 kvm eventområde for 1000 gjester. Dining Room serverer kontemporære, internasjonale og sesongbetonte retter, inpirert av alle verdenshjørner, under ledelse av Chef Andreas Askling. At Six Cocktail Bar mikser klassikere med en ny edge, med signaturcocktails som !Tipsy Tea» og punchboller. The listening Lounge føles som et sosial stueområde, med fokus på musikk og musikkvalitet med lokale og internasjonale DJ’s, foredrag og albumlyttinger.  De har også eget podcastrom.

 

 

Vi har bodd på endel hoteller i Stockholm opp gjennom årene, og ved siden av Berns og Nobis, er dette virkelig en favoritt.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.