Now Reading:
Privat luksusresort i Zanzibar

Privat luksusresort i Zanzibar

Vi fikk muligheten til å resie til  Zanzibar, og bo på kanskje verdens vakreste sted. I 14 dager bodde vi  på et utrolig gjennomført, «lite» beach-resort, og ble skjemt bort med et luksusliv vi ikke er helt vant med. Det er sjelden menn gråter av vakre ting, men da vi kom inn på denne resorten, falt det et par våte dråper, rett og slett bare fordi alt var så uvirkelig.

Vi bodde i to av seks villaer, 20 meter fra en tilhørende, privat strand. Vi hadde et lite privat svømmebasseng utenfor vår lille villa de første dagene, som vi fikk servert frokost ved, hver morgen. Vi fikk «streng» beskjed om at vi sto fritt til å gjøre akkurat det vi ville, når vi ville, og alle var på «spead-dial» til alle døgnets tider – om det var noe vi trengte. Det tok litt tid å bli vant til en slik service, for oss litt overraskende, blyge nordmenn, men at det kjentes fantastisk å få servert en slik luksus, kan vi ikke benekte.

 

 

Etter et par dager ble vi oppgradert til presidentsuiten. Bare navnet på suiten gjorde oss store i øynene, og da vi fikk høre at Rockefeller-familien hadde booket hele stedet, skjønte vi standarden på stedet.

Presidentsuiten var gigantisk – men det er vel slik suiter skal være; mye større, med top notch løsninger.

Bortsett fra at selve sengen var som å sove på en sky, med deilige stoffer…og bortsett fra en gigantisk sofa man lett kunne druknet i, om man ikke er påpasselig…og bortsett fra å ha et helt rom å dusje i, med utsikt over stranden gjennom lyse gardiner…og bortsett fra å ha en ubeskrivelig vakker utsikt fra terrassen, der frokosten daglig ble servert og ryddet bort av personalet….og bortsett fra å ha to etasjer, der toppetasjen var det vakreste lille bassenget, perfekt for nygifte på tur.. Ja bortsett fra det, så kan vi vel egentlig bare fortsette og fortsette med å bruke opp skrytebudjsettet av alle små detaljer og lukter og alle små (veldig store) inntrykk vi ble fôra med ved beachen i Zanzibar.

Stedet heter Xanadu Villas og er nettopp bygd for eksklusivt privatliv. Det finnes ingen skilt til dette stedet, og da vi ankom etter en lang kjøretur på en litt humpete grusvei, var det ingenting som antydet at vi hadde kommet til paradis, før dørene åpnet seg og hjertet til dette stedet begynte å dunke for fullt.

For dette er et sted du merker er bygd med kjærlighet og som er bygd for å ta vare på gjestene sine, på gjestenes vilkår. Det ligger følelser i veggene her, og det er umulig å ikke kjenne den gode energien som ligger som et teppe over og beskytter dette stedet.

I 14 dager levde vi som om vi var photoshoppet inn i et postkort. Vi i Pål skulle ønske du som leste også kunne kjent luktene som er på dette stedet – for det lukter slik det ser ut; uvirkelig og luksuriøst, noe som gjør at helheten og opplevelsen av denne resorten gjør at vi ble utfordret til å  gjøre noe vi sjelden mestrer; slappe helt av.

 

 

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.