Now Reading:
Nå har det blitt enda enklere å se ut som David Beckham

Nå har det blitt enda enklere å se ut som David Beckham

David Beckham har nemlig sluppet sitt eget groomingmerke, House99 by David Beckham. Etter å har frontet Biotherm i lengre tid, har han bestemt seg for å “go solo”.

David sier det så enkelt:

  • For meg handler ikke grooming om hvordan du ser ut, men hvordan du føler deg. Det betyr at du må føle deg komfortabel, prøve nye ting og skape din neste look. Ingen trenger tillatelse for å tenke på stil og grooming. Å endre hårstil eller hvordan du gror skjegget ditt, er en personlig avgjørelse.

David Beckham ble fotballspilleren fra London som gjorde det normalt å stadig endre sin egen «look». Dette viste seg å ha en stor påvirkning på den mannlige kulturen, og da ikke bare i England, men over hele verden. Så snart Beckham kom med en ny hårsveis, kom gutta på gaten med det samme rett etterpå.

 I dag er det ingen konkret look som definerer en mann; det finnes ingen grenser.

 

Dette er bakgrunnen for hva som former grunleggelsen av House 99.

House 99 slås sammen barbershopkulturen og hud- og hårpleie for å skape et helt nytt groomingmerke, en hver manns løsning for sin neste look.

 

Det betyr en oppgradering av hvert steg i rutinen: skjegg, barbering, ansikt, kropp, tattoveringer og hår – som passer for alle.

House 99 består av 21 produkter for det menn vil ha i dag, neste uke, neste måned eller hele året.

House 99 lanseres i Mars.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.