Now Reading:
Hvilken treningsbag passer for deg?

Hvilken treningsbag passer for deg?

Om du er en proff atlet, bare liker å holde deg i form eller bruker nytt treningsutstyr for å kjøpe deg god samvittighet, er treningsbagen noe Pål har erfart som et lite mysterium. Å finne en fet bag, trenger ikke å være så vanskelig.  Men når man plutselig står nydusjet og ferdigtrent i garderoben etter en god økt, og skjønner at man skal putte de svette treningstrusene og sokkene, med en deilig bouquet av mannetær, sammen med laptopen og den ferdigprintede rapporten man skal levere sjefen etterpå  – da begynner det allerede der å bli litt komplisert.

Det er ikke helt sikkert at den litt for dyre, men dog så trendy bagen, passet inn i skapet der du trente heller, selv om du klart å skvise den inn etterhvert, som medførte i en bukkake-fest av shampoer og dusjgeler inni sekken.

Å finne noe som passer akkurat deg, treningsformen du holder på med og som skal passe til både garderoben, din egen stil og som får æren av å bære de svette boxerne etter trening, sammen med laptop og andre jobbsaker, er ikke alltid like enkelt. Bortsett fra utseendet, er det ikke alle som tenker på at bagen skal få plass i skapet på treningsstudioet, i alle fall ikke når man er over gjennomsnittet interessert i mote og ønsker en sekk som ikke bare ser bra ut, men også ha en viss teknisk funksjon, som kan dele opp ens andre praktiske gjøremål uten å bli nødt til å levere inn en ferdig utsvettet rapport til sjefen senere på dagen.

I takt med alle nye treningsformer,  som har blitt populære i de siste årene, og ulike måter å leve livene våre på, har også treningsbagen blitt mer og mer spesialisert. Pål serverer hans favoritter på en tredemølle under, og håper at du kan finne en som passer alle dine behov. Hvorfor må alt bli så innmari komplisert?!

Her en noen ting å tenke over før du går til innkjøp av ny bag eller sekk:

  1. Om du bruker å trene før eller etter jobb, bør du se etter en litt større bag med separate «lommer» som kan dele av vått og tørt.
  2. Se også etter ekstra lommer for laptop, slik at du slipper å drasse med deg enda flere bager.
  3. Ikke gå FOR stort før du har sjekket størrelsen på garderobeskapene på treningsstudioet (og jobben?).
  4. Materialvalg. Vannavstøtende gummi eller neopren er bra til å lagre det våte tøyet og andre dusjsaker, men da må du også huske på lufte tøyet snarest, slik at det ikke blir surt. Canvas er bedre for å dunste ut den særegne, fuktige lukta, men varer kanskje ikke så lenge.
  5. Om du går, jogger eller sykler, vil det kanskje egne seg best med en lett sekk i nylon eller polyester, slik at det ikke blir enda tyngre å bevege seg etter trening (om du er av typen som faktisk trener..)
  6. En sekk eller bag i skinn, er vel det mest luksuriøse valget, men om du ofte ender opp med veldig vått tøy, så bør du styre unna, da den ikke kan vaskes.

 

NORTH FACE BASE CAMP DUFFLE

 

ADIDAS 3 STRIPES PERFORMANCE TEAM SPORT

 

HERSCHEL SUPPLY CO NOVEL DUFFLE BAG

 

AER DUFFLE PACK

 

NIKE BRASILIA 6

 

UNDER ARMOUR UNDENIABLE 3.0

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.