Now Reading:
Rått tilbehør til rå denim

Rått tilbehør til rå denim

Denim er veldig sterkt knyttet til våren, når man legger bort vintertøyet og ved skolestart på høsten, når man legger bort sommertøyet. Årets jeans er helst i rådenim, eventuelt med en lett vask slik at den føles myk. I motsetning til tidligere, der den var full av ferdiglagde hull (mange mente man ikke fikk nok jeans for pengene…)  skal jeansen være helt ren og gjerne ha den klare, mørkeblå og originale jeansfargen. Melding mottatt – men hva kan du kombinere den med? Vi kombinerer den gjerne med klassiske farger i beige, brunt, hvitt og blått og har funnet det vi i Pål ønsker oss denne måneden, under. Ønskelister er gjerne litt dyrere enn andre lister, men inspirasjonen er tydelig.

 

Jeans fra A.P.C. 1600,-

 

Rutete jakke fra Dries Van Noten, 9200,-

 

Skjorte fra Canali, 2100,-

 

Chelsea boots fra Amiri, 9568,-

 

Denimjakke fra Acne, 3900,-

 

Bestefarstrøye fra Rag & Bone, 1620,-

 

T-skjorte fra Neil Barrett, 2750,-

 

Pikéskjorte fra Mr. P, 1750,-

 

Rutete fra fra Samsøe Samsøe, 3899,-

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.