Now Reading:
8 gode stiltips fra Ernst by Ernst

8 gode stiltips fra Ernst by Ernst

Pål var nysgjerrig på hvordan den velkledde mannen bak det norske merket Ernst by Ernst, André Ernst Grønås,  tenker om stil. Vi spurte han om han ville dele sine stiltips med oss, og med et ønske om å ta tilbake hverdagselegansen til den norske mannen, delte han sine tips velvillig med oss:

At the end of the day,
if an outfit doesn’t make us smile,
it’s missing something.

  1. Planlegg alltid hva du skal ha på deg. Tilfeldighet er sjeldent noe som svarer seg i lengden. Hvis en planlegger så er det også lettere å ha kontroll på hva en har og hva en syntes at en mangler. Vask og rens blir da automatisk en rutine.
  2. Bruk klassiske farger, mønster, tekstur og kombinasjoner.
  3. Vår klassiske arv er safe og går ikke av «moten». Hvis du er usikker på hvordan du skal sette sammen et antrekk kan det være smart og sette seg inn i den klassiske herremote historien. Både som inspirasjon og til å videreutvikle sin egen stil. «Hvis en skal bryte reglene så må en først vite om dem»!
  4. Brokken komposisjon. Med en dress i 3 deler har du en fantastisk mulighet til å stå igjen med 2-3 antrekk ved kjøp av et helt sett. Bryt opp dressen, og bruk delene separat. Buksa for seg, jakken for seg og vesten for seg. Da har du plutselig utvidet klesskapet med 3 fantastiske plagg som kan forme hele looken på et antrekket.
  5. Finn din egen stil; bruk klær du selv vil gå i, ikke kle deg for andre eller hvordan andre velger å gå kledd.
  6. Bygg en god base og ta dem med på råd når du handler nytt! Basisplagg er hele hemmeligheten til en gjennomført look. Her er det viktig å ha kontroll over hva du har og at du tar dette med i tanken når du eventuelt er ute og shopper nytt. Basisplaggene skal vare over tid og bør som alt annet ha en god kvalitet og passform. Bruk klassiske farger.
  7. Kvalitet før kvantitet. Spør om kvaliteten på stoffet, hvor det er laget og om levetid på produktet. Kunnskap rundt produktene en kjøper er viktig i forhold til forventninger og pris. Det setter også press på de som selger om at de faktisk må ha kunnskap rundt produktene de selger.
  8. Ignorer trender og form din egen stil.

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.