Now Reading:
Årets solbriller er nøkkelen over i-en

Årets solbriller er nøkkelen over i-en

Lite slår de første dagene på våren, når endelig uteserveringen har åpnet og man får servert en iskald pils i vårsolen. Det er også tiden man endelig kan slenge på seg solbriller med fult overlegg, uten å skjemmes, for vi alle har vel reagert på de som velger å gå med solbriller innendørs?!

Pål respekterer alle, uansett, fordi solbriller er det kuleste tilbehøret man kan ha. Det gjør stjerner til superstjerner og gretne skuespillere til ikoner…og om man velger riktig brille, kan det gjøre den mest innbarka, lille bygdetassen til både høy og mørk og se ut som han til og med har satt av penger på bok.

Solbriller i seg selv er ikoniske, men du burde være oppdatert på hva som er rett akkurat nå, slik at det ikke får motsatt effekt. Bare husk og test ut så mange som mulig, til du finner den brillen som du føler deg vel i. Komfort og selvsikkerhet er uansett nøkkelen til god stil.

Det er masse å velge i nå mens folk står i kø på uteserveringen, men det heteste på markedet er solbriller som har formen som et nøkkelhull der de faller på nesen. Om du kan styre unna de klassiske pilotbrillene denne sesongen, så gjør gjerne det. Pål viser deg hans vår- og sommerfavoritter under.

Saint Laurent 2940,-

Bottega Veneta 4199,-

Oliver Peoples 3380,-

Fellepini 399,-

Ray Ban 2199,-

Tom Ford 3475,-

Kaibosh 1200,-

Marc Jacobs 1599,-

Ray Ban 1699,-

Persol 3090,-

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.