Now Reading:
Har du baller nok til å ta på deg speedoen i sommer?

Har du baller nok til å ta på deg speedoen i sommer?

Det er vel kanskje få sesongbetonte ord som får en til å sperre øynene opp, rynke nesen og dra hodet akkurat så langt bakover at man virkelig skjønner man umiddelbart ikke vil vedkjenne seg bruken av Speedo, under noen omstendighet. Selv om Speedo er en helt egen merkevare av atletiske badebukser, har ikke dette blitt førstevalget av supporterutstyr for menn, som heier i vei på sin favorittsvømmer under OL. Det er ikke et «plagg» (kan vel knapt kalle dette et plagg) som er like lett å ikle seg i som f. eks. et fotballskjerf,  og det ville vel kan skje gitt noen feil signaler om hele tribunen under 100 meter crawl hadde stått og heiet, ikledd disse svært avslørende tøystykkene.

Har du en kropp som en vellagret ost, som har stått ute i varmen litt for lenge?

Men nå har varmen kommet for fullt og noen har erklært krig på stranda. Det er faktisk noen menn som har valgt å vandre rundt på beachen ikledd denne lille badebuksa, til forargelse for mange, men også til glede for en bråte kvinner som blir så ekstatiske at de holder på å gli ut av badedrakta. Det er nemlig slik at med motet det krever for å vandre rundt i denne lille badetrusa (truse er et ord man aldri bør bruke – noengang) skinner selvtilliten gjennom, og det er få ting som er så attraktivt som selvsikkerhet – det er opplest og vedtatt. Det er rart hvordan denne forhatte badebuksa faktisk snakker rett til…hmmmm,  «hjertene» til enkelte, selv om de ikke tør innrømme det. Harry-sexy er et ord som noen bruker…(hjertene er sikkert fulle).

Så er dette greit? Er det greit at hvemsomhelst «bjuder på» i full skinkedrakt? Vel – selv som vi gjerne skulle ha vært idealister og tatt alle «ut i varmen» – kommer vi ingen vei uten god smak (og selvtillit)….faen – nå kommer vi til å motsi oss selv. Så, for å si det på en måte som folk ikke liker å høre: har du kroppen til en atlet: ja til Speedo. Har du en kropp som en vellagret ost, som har stått ute i varmen litt for lenge?: nei til Speedo!

MEN, når det er sagt, er ikke Speedo generelt førstevalget om vi i Pål får bestemme. Undersøkelser som er gjort fra av GQ fra forrige år, viser at pene, nøytrale badeshortser og badebukser med harmoniske mønstre, faktisk trumfet Speedoen, når de ble sammenlignet, og vi kunne ikke vært mer enig. Om du er nødt til å vise fram alle musklene du har ervervet gjennom vinteren (good job), klarer du deg vel bra med 10-15 cm ekstra lengde på shortsen? Selv om penisen din er litt mindre «exposed» er pecsene dine allikevel i full blomst – eller? Og er du en vellagret ost, smaker den bare enda bedre med litt tilbehør.

Så, vi har samlet sesongens fineste badebukser, og vi håper ingen kjenner de får mindre baller av å ikke gå rundt i en Speedo. Vi tenker god smak, verdensfred og en fin dag i solen….for alle.

Vilebrequin 2160,70

TOD’s 2532,52

Thorsun 2345,89

Saturdays NYC 1355,12

Rubinacci 1766,78

Prada 1815,26

Paul Smith 915,81

Orlebar Brown 1830,87

OKUN 942,81

MOLLUSK 839,89

Missoni 3433,03

Incotex 1946,20

Frescobol Carioca 1659,86

Etro 1945,47

DUNHILL Kr2,650.17

Dries van Noten 2575,57

Derek Rose 1659,98

Acne 1258,84

 

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.