Now Reading:
Viktig å vite om sandaler i sommer

Viktig å vite om sandaler i sommer

Det stilles enda mange spørsmål rundt sandaler og sandalbruk. Det er mange meninger om hvorvidt det er er rett eller galt med sokker i sandalene, om man kan ha på seg sandaler på date, middag, på jobb eller ute på byen. Sandaler har blitt et sesongbasert sosialt termometer på hvor du står i samfunnet, hvor oppegående du er og hvor lite smak det egentlig er mulig å ha.

Men så kommer den nye generasjonen klaprende inn i bestefars (det ser i alle fall slik ut) sandaler, med tærne trykket inn i et par sokker, og spent fast med de mest behagelige, polstrede stropper, og så er plutselig alle charterreisendes drøm og fantasier helt ok igjen?! Sokker i sandaler? SKANDALØST!

Hvert eneste år stilles det spørsmål rundt bruken av sandaler, speedo, singlet, ankelsokker til sneakers og pensko, shorts på jobb, om man kan ha sokker i sandalene (etter å endelig ha lært at dette ikke er greit) osv osv. Det er visstnok en regjerende usikkerhet blant folk (og dørvakter) – som gjør at folk blir helt blinde for «god smak», og som også gjør at du blir stoppet i døra av dørvakter på utesteder med  unnskyldningen «her er det dresscode» , fordi de ikke ser forskjellen på et par Bottega Veneta-sandaler og Hawaiianas, men låst seg fast i tanken om at sandaler (på generell basis); «nei det er ikke greit». Dette gjelder også sneakers forøvrig, der enkelte ikke skjønner at «smart dressing» også kan inkludere et par sneakers til en ellers så smart look, og at det også kan være velkledd.

For JO!!! (og send denne artikkelen til alle dørvakter i Norges land) – sandaler er lov og er et svært trendy (og behagelig – særlig i denne varmen) valg både ute på byen, på restaurantbesøk, på date, på kontoret og selvsagt til nesten ethvert annet gjøremål i løpet av dagen. Men det er også et valg som bør være veloverveid. Om ikke antrekket og valg av sandaler henger sammen – kan du heller dra på deg de vanlige cargoshortsene og fotformsandalene og stikke på Egon.  Med rette sandaler vil du virkelig se ut som du vet hva du holder på med…men hva dresscoden sier om ustelte tær blir en helt annen sak.

Vi viser våre sandalfavoritter for året under og anbefaler å investere i et par enkle «slides» i skinn, som du kan ha år etter år…kombinert med en tur til en fotpleier (som du seeelvsagt sikkert allerede har gjort…eller)?

 

 

HM 299,-

COS 690,-

Zara 499,-

Louis Vuitton 9600,-

Tom Ford 4108,-

Tod’s 3131,50

Bottega Veneta 5183,-

Dries Van Noten 3185,-

Rick Owens 6479,-

Saint Laurent 4157,-

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.