Now Reading:
8 kule og bærekraftige shorts

8 kule og bærekraftige shorts

Med et økt fokus på problematikken i havområdene har også folk nå begynt å skjønne alvoret av vår hverdagslige forsøpling. Det er ikke bare det fysiske plastobjektet som du har rett foran deg, som du ikke skal kaste i naturen, men også et fokus på shoppingvanene dine, som det dessverre nok tar litt tid for å endre. Men vi er på god vei. Et godt sted å starte er på sommeren. Trender er ikke så innmari påtrengende (come on: man havner som regel i det samme som man gjorde året før og året før der igjen) og det gjør det enklere å skjønne at plaggene får en lengre levetid og at man ikke må forholde seg så innmari mye til moter og trender under sommermånedene.

Her kan du lese mer om bærekraftig mote og hvorfor det er viktig å vise hensyn til miljøet når du skal velge klær.

Det er nok også mange som tenker at «miljøvennlige klær» ikke er så kule som andre klær. Kanskje de lukter som rå hamp og solgt på svette yogastudioer med litt for mye fokus på enveisreiser innover i sjelen. Men neida – slik er det ikke. Blant annet har surfestjernen Kelly Slater gjort suksess med sitt eget miljøvennlige klesmerke «Outerknown», med fokus på surf og beach og det popper stadig opp merker som blant annet bruker resirkulerte plastflasker i produksjonen av badeshorts og som også donerer en bit av inntekten til miljøformål.

Vi oppfordrer selvsagt til å finne miljøvennlige alternativer til det meste og sier igjen at sommeren er et fint sted å starte. Du er mer ute i naturen og skjønner at vi ikke kan grise den til. Her er noen veldig fine shortser som du kan bruke i åresvis og som alle har en bærekraftig profil. God sommer!

 

FRAM 999,-

Riz 1029,61

Riz 1029,61

Riz 1029,61

Patagonia 475,-

Outerknown 753,99

Fahertybrand 1031,-

Greenlines 604,-

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.