Now Reading:
13 ting som oppgraderer beach-bagen din umiddelbart

13 ting som oppgraderer beach-bagen din umiddelbart

Det finnes alltid de som har «alt på stell» – eller det ser i alle fall tilsynelatende slik ut. De er så fargekoordinerte, rene og pene på tur at man selv kjenner seg litt lite gjennomtenkt og dum på beachen med den grønnblomstrede strandstolen, det utvaskede gamle håndkledet og pølsene fra Gilde en nettopp kjøpte i butikken godt plassert i plastvesken man fikk for 1,50 (for hvem tenker vel på å putte dette i noe annet – det gjør jo nytten?!) Ikke trenger vi vel heller å nevne at shortsen ikke matchet t-skjorten (slik en håpet på)  eller at høytaleren (om den i det hele tatt finnes) ikke hører hjemme med noe av det ovenfor. Vi er jo bare glade for at det endelig er sommer, og hvem f… gidder å bry seg om at strandstolen ikke står i stil med høytaleren?!

Vi er enige; hygge blir det uansett, men Pål liker å gjøre ting med stil. Om en får lov til å lytte til ilandproblemene som kan dukke opp i en stakkes stund, når man skorter bort på de perfekte beach-oppakningene rundt omkring, så ønsker vi å være litt bedre forberedt til neste runde. Sommeren varer (forhåpentligvis) noen måneder til, og Pål har satt en god del på lista (det trengs…) for en enda bedre dag på beachen…og hvem vet; om du er singel og det plutselig dukker opp en romanse i løpet av sommeren, så ligger det mye  ekstra og «gratis» sjarm i en god oppvartning på stranda.

En god og stor tote-bag er essensielt både for stil og for å gå plass til al man trenger på tur til stranda, på camping eller i parken. Denne fra L.L.Bean kommer i 4 ulike størrelser og to ulike lengder, slik at du lett kan tilpasse til ditt behov. Vi anbefaler selvsagt den største på 56 liter, slik at du får plass til alt under her. I tillegg har den hendige lommer inni, slik at du lett får skilt solkrem etc fra resten av ditt nye beach-liv 😀 Pris: fra 303,- – 433,-

Det er alltid noenting som mangler, når man først har satt seg ned et sted og skal f.eks åpne en flaske vin og innser a: den har skrukork b: faen, nå jeg jeg glemt vinåpneren igjen (ikke at vi drikker ute i naturen altså… det ville jo vært besynderlig..men du vet…HVIS.. ) Slik hendige saker som denne swiss-knifen fra Wenger gjør at du scorer mange handy poeng på en tur til beachen. Vi liker også designet i sveitsisk valnøttre, som skiller seg ut fra den standariserte i rødt. Den kan også fåes inngravert, om du vil merke den for deg selv eller gi den bort i gave. Prisen på herligheten er 566,-

Denne portable grillen fra Weber har vunnet flere «best i test»-tester, og det gjør den jo meget attraktiv umiddelbart. Det finnes også en elektrisk versjon, men vi liker enkelheten i designet og det faktum at ingenting slår smaken av grillet kjøtt over kull. Engangsgriller er både forsøplende og ser ikke spesielt bra ut å komme drassende med. Prisen for grillen er 999,- på Jernia.

 

Det er viktig å holde seg dehydrert i varmen – det er skal vi ikke preke noe mer om, men glassflasker med godt grep, som ikke «svetter», holder på kulden og samtidig ser fresh ut, er det ikke så mange av. Glass er mye bedre å bruke enn plast, både med hensyn til giftstoffer (BPA) men også fordi vi endelig begynner å skjønne hvor mye unødvendig søppel som blir liggende igjen i naturen. Denne fra Soma koster 245,- på Amazon.com.

Hemmeligheten med «god styling» er og holde det enkelt og klassisk, men med en enkel detaljrikdom som matcher resten. Denne shortsen har alt dette, og med fare for å virke psykotisk i måten å pakke til stranda på, så matcher denne shortsen både strandbagen, kniven, høytalerne og håndkledet under. Pirkete? Tja, men så ser det bra ut og da 😀 Den kommer fra Hugo Boss og koster 749,- hos Zalando.

Nå er det nok plast! Kan vi få sagt det nok? NEI! Invester i noe som varer over tid, altså slitesterkt og som ser fett og maskulint ut. Disse koppene og vinglassene i rustfritt stål er perfekte for å ta med i strandbagen, uten å tenke på at noe skal knuse og som ser effortless cool ut. Disse fra Pier1 koster henholdsvis 70,- og 83,-.

Enkle, men detaljrike «slides» er et must for sommeren i år som i fjor. Disse i gummi fra Paul Smith er litt mer sofistikerte enn klassiskeren fra Adidas for de som vil steppe up gamet. De koster 1650,- på Farfetch.

Det er innmari lett å ødelegge briller når man er på beachen. Plutselig blir det trangt, man setter seg på dem, eller må legge skylda på den fulle kameraten på siden som var litt for ivrig med vinflaska som du elegant åpnet med din Swiss-knife (skulle aldri gjort det). Men billig betyr ikke dårlig smak, tvert imot – og disse fra Komono har vært en favoritt hos Pål i lengre tid. De fungerer til alt og er behagelige. De koster 699,- hos Høyer Eger.

«Beach gamet» starter egentlig med det perfekte badehåndkledet – det setter premissene for resten. Det er få ting som kan gå galt med de deilige badehåndklærne fra Missoni, og sjekk hvor bra det matcher resten av oppakningen (ikke det at vi bryr oss om det…neeeeeeida). Denne heter Giacomo og fåes for 1200,- på Bellas Hus.

Koko igjen kanskje, men den brune stripa matches jo hånkledet og sandalene, ha ha ha. Men det er ikke grunnen til at vi valgte å ta med oss solkremen fra Environ. Denne solkremen tilfører fuktighet, beskyttelse og forebyggende ingredienser som bekjemper skadene solen tilfører huden. Den vil aktivt forebygge ujevnheter i pigmentering og tilstoppede porer, samtidig som den beskytter mot UV. Den har SPF 15 og kombinerer bruk av fysisk og kjemisk filter som beskytter bredspektret mot solens skadelige ståler. Inneholder melkesyre, som naturlig finnes i huden, for å forebygge dannelse av ujevn pigmentering. Pris 919,- hos Senzie MediSpa

Vi har blitt allergisk mot å se overforbruket av plast i naturen, men vi må jo ha noe å spise grillmaten på. Disse tallerkenen har en rå finish og er laget av palmeblader. De koster 314,- for en pakke, og kan brukes om igjen.

Hvis det er ETT plagg du alltid bør ha tilgjengelig på sommeren, er det den hvite linskjorta. Den passer til ALT og er veldig kul på beachen også, helt oppkneppet. Du trenger ikke tenke på at den skal være strøket, for den er penest når den ikke er det, og gir en veldig avslappet look i en ellers så bra kuratert beachoppakning. På Dressmann har de nå 3 for 2 på sommerens varer og denne skjorte koster bare 299,-.

Og så, SELVSAGT må du ha gode høuytalere med. Det er et must! Vi fant denne hos Bang & Olufsen og syntes den var supersmooth. Den er liten, men har kraftig lyd i forhold til størrelsen (fargen matcher tilfeeeeeldigvis håndkledet også…) Prisen er 1200,-

 

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.