Now Reading:
Kontinental og funksjonell herremote – fra Trondheim

Kontinental og funksjonell herremote – fra Trondheim

Petter og Marius Ianssen er to brødre fra Trondheim som for et par år siden hadde fått nok av at klesskapet var fylt opp av klær de ikke hadde bruk for. Petter og Marius er en moderne fusjon mellom Petter Smart og James Bond – en kompromissløs duo som mener teknisk tøy ikke trenger å være enstemmig med sport.

Det begynte med et bilde av brødrenes bestefar på en fjelltopp iført svart dress og Ray Ban’s. Han var ferdig i et møte, det var fint vær og han fikk bare lyst til å gå en tur. Petter gikk gjennom et samlivsbrudd og innså hvor mye klær han eide, som aldri ble brukt. Marius, som alltid var på reisefot med håndbagasje, frustrerte seg over hvor umulig det var å pakke til ulike typer klima. Spørsmålet om hvorfor ingen lager funksjonelle plagg du kan bruke til alt livet har å by på, ble stilt. Det var da visjonen om å lage de mest allsidige klærne på planeten, kom. Resultatet er Lynx Laboratories som lager 100% funksjonelle klær i 100% klassisk design. Pål synes dette er utrolig spennende for den norske mannen, som gjerne ønsker å gjøre klesskapet enkelt og funksjonelt, men samtidig tidløst og stilig.

Gjennom et samarbeid med de beste produsentene i Europa lager gutta stilrene hverdagsklær til herre, hvor grensene mellom familiefar og eventyrlysten nostalgiker hviskes ut.

Historien om Lynx Laboratory’s bakmenn, og klærne de tilbyr, er et friskt pust innen norsk design med en visjon om å gjøre slow fashion både funksjonelt og gentleman-verdig. De har nylig åpnet en pop-up butikk i Drammensveien 126 og har en nettbutikk HER.

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.