Now Reading:
Fyll på huden med oksygen etter solingen (og vinen)

Fyll på huden med oksygen etter solingen (og vinen)

Denne sommeren har vært ekstrem, og belastningen på huden har nok vært like høy, selv om vi til nå har lært viktigheten av å beskytte den…sant?!

Aktivt stabilisert oksygen er oksygen stabilisert i væskeform. I krem, masker eller gel så vil oksygenet ha evnen til å holde seg stabilt og vil trekke raskt inn i huden når den smøres på, og bli der i stedenfor å evaporere/fordampe. Oksygen legger seg da mellom cellelaget i overhuden og kan forsyne cellene med oksygen i løpet av dagen. Dette bidrar til å holde i gang den viktige cellefornyelsen, som også blir brutt ned med soling og alkohol. Og et lite tips, etter å ha testet produktene i to måneder: de er begge GULL dagen derpå, for et slitent, dehydrert ansikt 😉

 

 

Liposome Facial Cream

Dette er en høykvalitets ansiktskrem som trekker raskt inn i huden, virker regenererende og tilfører næring. Passer for normal til tørr hud. Denne fuktighetsgivende ansiktskremen med dyptvirkende ingredienser skal gi deg god fuktighet og vil dermed også mykne linjene.

Inneholder DECRUSTO’s unike kombinasjon av næringsstoffer :

Wellmune® beta 1,3 – 1,6 glukaner og ASO® (Aktivert Stabilisert Oksygen).

  • Disse ingrediensene skal stimulere collagenproduksjonen, øke cellenes evne til regenerering og har antibakteriell, rensende og desinfiserende effekt.
  • De bidrar også til å styrke hudens immunforsvar og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på hudens fuktighet, spenst og elastisitet.

Kremen inneholder også Liposome (MPCTM-Milk Peptide Complex) som  skal bidra til at de aktive ingrediensene faktisk trekker inn i hudens dypere lag, og ikke bare forblir på hudens overflate.

MERK! Liposome Facial Cream er den første kremen i verden med Aktivert Stabilisert Oksygen (O4) ASO®

 

Bilderesultat for liposome facial cream

Kr. 329,-

 

Blue gel Oxygen Breeze Serum

I dag er vi mer en noen gang utsatt for forurensning og ytre påvirkninger som har en negativ konsekvens for huden. Huden trenger hjelp til å opprettholde en optimal funksjon, og særlig etter all soling. Kombinert med en frisk brunfarge etter sommeren, er dette prikken over i-en, som gjør at den brune, fine fargen  i tillegg får en veldig, fin glød.

Dette er en serum gel som skal styrke hudens immunforsvar og kikckstarte cellefornyelsen.

Med sin høye andel av Aktivt Stabilisert Oksygen skal dette serumet være unikt i sin evne til å hjelpe huden med å binde til seg fuktighet, opprettholde en sunn cellefornyelse og aktivt bidra til å reparere ubalanser i huden. Denne skal gel serumet gjøre for huden:

  • Fuktbalansen blir bedre
  • Normalisert utskiftning av hudceller bidrar til en sunn hud
  • Hudens evne til å absorbere næringsstoffer fra produktene øker
  • Collagen- og Elastin-produksjonen holdes i gang ved at cellene får den energien de trenger, dette vil bremse aldringstegn og hudens spenst og elastisitet opprettholdes/økes
  • Huden blir fyldigere, mykere og får en frisk vakker glød

Bilderesultat for blue gel oxygen breeze serum á 50 ml

kr. 498,-

 

Linken på bildene fører til et spesielt pakketilbud med produktene nevnt ovenfor. Det er også tilbud på denne pakken:
699,- i stedet for 1026,- (Spar over 300 kr)

Bruk pakken daglig, morgen og kveld for å styrke hudens evne til å fornye seg selv og rense huden på en daglig basis. Tips! Ha Micellar skummet tilgjengelig i dusjen.
Igjen; skap din egen erfaring ved å bruke disse produktene morgen og kveld i en uke.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.