Now Reading:
Treningsmusikk for menn som ikke vil høre på «russehits» på gymmen

Treningsmusikk for menn som ikke vil høre på «russehits» på gymmen

Musikk på treningsstudioet kan være en prøvelse. Vi har trent på mange ulike studioer rundt om i verden, og blir svært glade når vi finner konsepter som fungerer og som er gjennomarbeidet. Uten å tråkke noen på treningsskoene er det noe med å la en mann få føle seg som en mann når han trener, og la testosteronet få et fristed. Det er nemlig bevist at menn med høyt testosteronnivå ikke er veldig begeistret for «sofistikert» musikk, slik som klassisk musikk og jazz, men at både soft og heavy rock er å foretrekke (uten at det er så mange studioer som spiller dette).

Undersøkelser viser også at musikk som vekker personlige følelser, enten det er favortittlåta for øyeblikket eller musikk man har en spesiell relasjon til, også kan bidra til bedre ytelse. Dette virker også motsatt vei, da musikk man ikke utstår kan bidra til nedsatt prestasjon. Slik kan et treningssenter til fordel for seg selv og kundene legge til rette for bedre prestasjon hos klientene ved å utnytte musikken slik at treningsøkta blir en positiv opplevelse. Positivitet avler positivitet, og når man «kjemper» mot kroppens natur, trenger man den hjelpa man kan få.

Det kan virke vanskelig å lage spillelister som skal stimulere alles sanser og prestasjon – og derfor vil vi i Pål fremover lage egne spillelister som vi selv ville hatt på våre treningssentre, og som ikke høres ut som en venninnetur til Hemsedal.

Selvsagt kan man dra på seg et par hodetelefoner, slik at man kan styre musikkvalget selv – men det er også godt å slippe og rett og slett bare kjenne at man trener på et fett studio sammen med en gjeng med fete folk.

Under er vår første playlist, og følg den gjerne på Spotify og. Vi vil lage flere playlister i fremtiden med alternativer til standard, innholdsløs treningsmusikk. (høres vi irriterte ut – ja, da er det mulig vi er det 😀 )

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.