Now Reading:
Endelig en interiørtrend uten å bli trendslave?

Endelig en interiørtrend uten å bli trendslave?

Vi har latt oss inspirere av Instagram-kontoene vi følger, når det kommer til interiør denne sesongen. Vi elsker å kunne investere i godt håndverk, som er ment for å vare resten av livet. Nøytrale toner, slik at man slipper å gå på en trendsmell og må male om et par månender igjen. (den har vi lurt oss på før, og la oss bare legge lokk på de siste årenes trendfarge; «Oslo», fra Jotun, en gang for alle.) Og vi elsker blanding av solid treverk mot lyse flater, og i det hele tatt en enkelhet med gode designklassikere fra midten av 1900-tallet. Gjør det enkelt, lyst og hyggelig, men interessant med spennende former, og så er det mulig du slipper å tenke så mye mer på å skifte ut i årene som kommer. Vi begynner å bli lei av hyppigheten av nye trender og stort forbruk.


RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.