Now Reading:
10 bærekraftige høstfavoritter

10 bærekraftige høstfavoritter

For noen år siden havnet vi på et kjøpesenter i Spania. Senteret var stappa av billigkjeder og billigkjedene var stappfulle av klær av elendig kvalitet og så langt fra etisk produsert du kan tenke deg. Vi måtte bare komme oss ut derfra, fordi det ble for kvalmt å tenke på både vårt eget forbruk som igjen går ut over lavtlønnet produksjon, andres helse og vårt alles miljø. Det ble overtydelig hvor motbydelig denne bransjen kan være. Vi har heldigvis begynt å komme dit at det har blitt status å handle etisk produserte klær og faktisk tenke litt ekstra før en shopper. Ja, det begynner til og med å nærme seg det punktet at du som forbruker virker som en ordentlig «douchebag» om du går av skaftet på billigkjedene, og det er en utvikling vi i Pål digger. Så ikke vær en dust å tenke at «jammen der får jeg SÅ mye for pengene» og tenk heller på selvrespekten og velg bra greier. Vi har samlet noen favoritter under, som gjør at du vil se sporty og fresh ut i tillegg til at du får en veldig bra historie å fortelle, når du faktisk kan snakke om bakgrunnen til klærne dine. Det er noen plusspoeng i margen og samle på dette 😉

Bestefarstrøye i den fineste merinoull fra det norske merket We+Storm, 999,-

Noah har fått statusposisjon i moteverdenen, vannavstøtende caps til 395,-

Veja sko med deres karakteristiske V på siden, 1559,-

Myk og deilig jakke fra det norske merket FRAM, 1999,-

Høsten store trend, flannelskjorten, her fra en av våre nye store bærekraftige favoritter, Commun Des Mortels, 1375,-

 

Cargo Pants fra G-Star, 999,-

Alyx lanserte tidligere deres bærekraftige linje Alyx Visuals, og vi liker denne hoodien, 3300,-

 

 

Patagonia er SJEFEN av bærekraftige merker og er vårt go-to-merke. Skalljakke til 2941,-

Surferen Kelly Slater var tidlig ute med å produsere bærekrafitge klær, og de har vanvittig mye fett. Her er digge sokker fra Outerknown til 188,-

 

The only gun you need flaske fra Outerknown til 307,-

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.