Now Reading:
Pål’s workout playlist for Oktober

Pål’s workout playlist for Oktober

Når man trener ofte, blir man lett lei av sin egen musikk, det sier seg selv. Pål lager derfor egne playlister på Spotify som dere gjerne må følge. Vi velger selvsagt musikk som fungerer utmerket når vi selv trener, men som mest sannsynlig ikke er det som overtar høytalerne på de fleste, norske treningssentrene.

Vi er av den typen som ikke helt skjønner hvorfor treningssentrene må spille kjip popmusikk bare fordi de har lært at man «MÅ» høre på «partymusikk» når man trener og at det er det som gjør folk mest motiverte. Vel, for oss har det bare motsatt effekt så vi har med egne ørepropper for å unngå Kygo med venner, og får opp testosteronet på vår egen måte. God økt!

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.