Now Reading:
Hva har du gjemt under dressbuksen, mann?!

Hva har du gjemt under dressbuksen, mann?!

Dressen er mannenes domene og en forlengelse av hans maskulinitet og identitet. Den er også et viktig redskap når det kommer til kommunikasjon innen business, eller bare ulike selskapeligheter.  En dress som sitter dårlig signaliserer at man ikke har helt kontroll eller kunnskap på andre fronter, og ei heller om ikke riktig tilbehør er supplert, alt etter hvem man forholder seg til.

Er du av typen som vil at dressen skal sitte bra (hvem vil ikke det?) og som har brukt tid på å finne DIN klokke, dine briller, slips, sko, koffert etc, og er daglig i jobb der dressen er påkrevd, vet du nok viktigheten med at alt er på stell – det vet alle som jobber med business. Det er også gode signaler å sende ut, om man er «riktig» utstyrt i ulike selskaper, f. eks. julebord, som det ikke er rent få av i tiden som kommer. Men hvor bra utstyrt er du egentlig UNDER dressen? (pun intended).

Det er lett å polere overflaten, men nå når kulda har kommet kan tynne dressbukser være lite fristende å tråle gatelangs rundt i, særlig i enkelte bydeler, der «Miljøpartiet Det Grønne» har fått fritt spillerom. I all desperasjon, kan gjerne de gamle stilongsene som man brukte på skiturene året før, komme til nytte, men som aller helst er beregnet for skiløypene (under skiantrekket), eller for bare å holde seg varm på godt, norsk vis. Svært få stilongser er nemlig beregnet på noe annet enn bare å holde varmen – men hva skjedde med designet?

Disse tykke langbuksene med sportslogo, som er litt for høye i livet til å være flatterende i noen dagligdagse plagg, og i alle fall ikke under en dressbukse, ble litt ufrivillig plutselig satt sammen med en Hugo Boss-dress, en Patek Philippe-klokke og nyrenset skjorte fra Armani. Det er noe som skurrer her, og i alle fall når man ser den engang velsittende buksen bule ut med en altfor tykk stilongs under. I kommunikasjon der kleskoder er viktige, ødelegger en slik detalj mye.

De nye, luksuriøse stilongsene til We + Storm.

Det nye, norske, bærekraftige merket We + Storm har tatt tak i akkurat dette, og lagd en luksuriøs og stilren stilongs, som er beregnet for å holde både stilen og varmen. Den er akkurat passe lav i livet, slik at ingen overflødig stoff kommer i konflikt med skjorten og dressbuksen. Den er tynn nok, slik at den ikke vil synes gjennom dresssbuksestoffet og akkurat fin nok lengde på, slik at man ikke får merke av stilongsen i dressokkene, når man sitter. Den er genial enkel og i superfin merinoull, som forøvrig er spunnet i Italia, og utrolig behagelig å ha på kroppen.

På We Norwegians sine sider, der du også kan få kjøpt disse stilongsene, sier dem:

 

«After realizing that there is a lack of high end undergarments for men in the market, and specifically businessmen who need to wear suits for work, we designed these luxury long johns to fit any well fitted suit; with a tad shorter inseam to ensure that they don’t show when you sit down. They are superfine and will keep you warm without looking or feeling bulky underneath your dress pants. It’s the Patek Philippe of Long Johns. «

 

Disse luksuriøse stilongsene kommer i en superlekker, sort boks og kan kjøpes HER!

Storm Pedersen i stilongsene fra We + Storm, som koster 899,.

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.