Now Reading:
Pål’s favorittluer til vinteren

Pål’s favorittluer til vinteren

Som ordentlige nordmenn, er vi eksperter på vinterplagg; vi skal jo ikke fryse, og når det kommer til å måtte dra en lue på hodet, da er det virkelig kaldt. Men en lue trenger ikke BARE være praktisk (det er lite som er BARE praktisk for tiden – alt har estetisk vennlige alternativer). Vinterluen kan også være den siste finishen på hele antrekket, som gjør at du ser mer sporty ut eller får frakken til å se kulere ut.

Vi liker å samle våre favoritter på ETT sted, nemlig i Pål, og det er for å gjøre det enkelt for deg som leser å bruke Pål som et oppslagsverk. Etterhvert som Pål utvikles, vil oppslagsverket bare bli større og større og forhåpentligvis bli din «go-to-kanal» for herremoter, trender og livsstil. Nå står våre favorittluer for tur og de er i en herlig miks av trendene for året, som er alt fra enkle beanies, fargerike statements eller en grafisk lue med stor logo.

Acne beanie 900,-

ADER ERROR 700,-

Aime Leon Dore 447,-

Filson beanie 420,-

Noah beanie 269,-

Norse Projects 713,-

Patagonia 399,-

Peak Performance by Nigel Cabourn 700,-

Stone Island beanie 1000,-

Tommy Jeans 399,-

Wood Wood beanie 649,-

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.