Now Reading:
TIPS! Hold deg fresh med serum gjennom julebordsesongen

TIPS! Hold deg fresh med serum gjennom julebordsesongen

Mange gleder seg til julebordsesongen, der de får boltre seg fritt gjennom mengder av salt tradisjonsmat og alkohol. Vi får mindre søvn og stresser med å få gjort ferdig årsrapportene mellom akevittglassene, og prøver å fikse julegaver og hogge juletrær i takt med kneppkakene som deepthroates av Tante Pose i frykt for å miste et «godt» tilbud på svarte fredager. Dette er selvsagt ikke svært gunstig for huden, for huden trenger hjelp til å rense, fukte og opprettholde normale funksjoner. Om du investerer i et serum i disse tider, vil du kunne klare å holde deg presentabel gjennom årets mest stressende sesong. For selv om du er mann, betyr det ikke at du ikke vil ta deg godt ut på julebordet.

Hva gjør et serum?

Et serum tilfører en større mengde aktive ingredienser enn din fuktighetskrem gjør. Men mest av alt har et serum effekt dypere i huden enn en fuktighetskrem har.  Ingrediensene har mindre molekyler som trekker dypere ned i huden enn fuktighetskremen. Et serum kan ha effekt på aldring, pigmentering, acne og det kan være generelt hudfornyende.  Oppgaven er å tilføre aktive ingredienser dypt i huden.

 

Et serum gir ingen pleie til overhuden og heller ingen beskyttelse, derfor er det behov for en fuktighetskrem i tillegg.  Fuktighetskremen har ofte større molekyler enn serumet, og sørger for fuktighet og beskyttelse. Den sørger også for å optimalisere hudbarrieren slik at huden ikke mister mer fuktighet enn nødvendig.

Blue gel Oxygen Breeze Serum

Nå, mer en noen gang,  trenger huden hjelp til å opprettholde en optimal funksjon. Blue gel Oxygen Breeze Serum er en serum-gel som skal styrke hudens immunforsvar, kikckstarte cellefornyelsen og gi huden en sunn og frisk glød.

Med sin høye andel av aktivt stabilisert oksygen skal dette serumet være unikt i sin evne til å hjelpe huden med å binde til seg fuktighet, opprettholde en sunn cellefornyelse og aktivt bidra til å reparere ubalanser i huden.

  • Fuktbalansen blir bedre
  • Normalisert utskiftning av hudceller bidrar til en sunn hud
  • Hudens evne til å absorbere næringsstoffer fra produktene øker
  • Collagen- og Elastin-produksjonen holdes i gang ved at cellene får den energien de trenger, dette vil bremse aldringstegn og hudens spenst og elastisitet opprettholdes/økes
  • Huden blir fyldigere, mykere og får en frisk vakker glød

Dette serumet passer alle hudtyper, da det støtter hudens egen funksjoner. Du kan kjøpe produktet her:  Blue Gel oxygen Serum og er nå på salg.

NÅ: 398,- (kr. 498,-)

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.