Now Reading:
ACNE håndstrikker sammen sine nordiske røtter

ACNE håndstrikker sammen sine nordiske røtter

Acne har nettopp sluppet en limited edition strikkekolleksjon for å hylle sitt nordiske opphav. Med all ære til håndverkstradisjonene i Norge, Sverige, Island og Finland, har merket lansert et eksklusivt opplag av håndstrikkede gensere med referanser til lokale mønstre, farger og materialer.

Hver genser er laget av 100% ull med en vevet etikett som kombinerer flaggene til hvert av de fire landene. Dette er en utrolig kul gest og svært signalgivende at et så stort merke går tilbake til røttene og bruker lokal arbeidskraft for å gi ut nytt, eksklusivt tøy. Kolleksjonen  kan du finne i utvalgte butikker og online.

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.