Now Reading:
Den nye, franske vinen og en behagelig sommer for herremote

Den nye, franske vinen og en behagelig sommer for herremote

Den nye, fanske designeren, som er på alles lepper; kjekkasen Simon Porte Jacquemus, har gjort seg svært bemerket for sin avslappede tilnærming til kvinnemote. Denne tilsynelatende bekymringsløse mannen, med det store smilet, har sjarmert seg inn i moteverdenen og garantert fått harde motehjerter av stål til å bli som små gelepuddinger med bringebærsmak i jakt på mer vaniljesaus uten frykt for at gratisklærne i sample size ikke lengre vil passe. Han er såpass sjarmerende at influencerjenter verden over har gått med hans hatter som er så store at de blindt må bli geleidet gatelangs med førerhund for i det hele tatt finne fram til husdøra si. Nå har denne blide mannen kommet med en egen herrekolleksjon, som ble av de store snakkisene etter visningen hans i juni 2018.

Jacquemus selv med det sjarmerende smilet, som allerede har blitt en signatur.

Visningen av hans første herrekolleksjon tok plass på en strand rett utenfor Marseille, der han også er født og oppvokst. Der er forfriskende å se en designer som går tilbake til sine egne røtter og bruker sitt eget liv som inspirasjon og i tillegg bare klasker de andre overfruktbare streetwear-designerne kokett på stompen og lar dem løpe av sted for å leke sammen i byjungelen. Kolleksjonen består av plagg som forteller historien om hvordan han selv går kledd, men også hvordan menn i alle aldre i Marseille går kledd. Det forteller også en historie om kjærlighet og hvordan det er å bli forelsket, som var da han begynte å skape denne kolleksjonen, som han har kalt » Le Gadjo».

Kolleksjonen er så bra, og deilig avslappende, at vi kunne ha klart oss med denne og bare denne i sommer. Enkel, behagelig og avslappet, akkurat som vi ønsker at klær skal være. Det er tid for strand, sol og en iskald flaske vinflaske sittende rett på stranden, uten noen fancy strandstol som hindrer bakkekontakt.

Under er noen av våre favoritter og kolleksjonen kan du finne hos Luck Oslo på Grünerløkka.

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.