Now Reading:
Granit lanserer tidsriktig rottingkolleksjon

Granit lanserer tidsriktig rottingkolleksjon

Rotting er et materiale som sterkt har kommet tilbake i interiørverdenen og vil bli et av de mest populære elementene i interiør fremover. Naturmaterialer generelt har blitt svært ettertraktet og har nok med det store fokuset på natur og miljø og et behov for å koble seg av den digitale hverdagen. Materialet i seg er veldig sterkt og får bare penere og penere patina med tiden, akkurat som med skinn, og gjenspeiler forbrukernes ønske om å skape et hjem som holder stilen over tid.

I slutten av april lanserer Granit rottingkolleksjonen Surabaya, og vi regner med at den blir svært ettertraktet. Å balansere interiøret i hjemmet sitt med ulike materialer, gir nettopp et balansert hjem, og rotting seiler inn på 1.plassen i år. Har du et hjem som er fylt med «nye» møbler og vil ha stilen til de du ser i interiørmagasinene, men ikke skjønner hvordan du skal få det til, kan dette være et sted å starte.

Kolleksjonen er enkel å flytte rundt og variere med. Den består av en kjempefin skillevegg, en benk, en stol, en blomsterpotte og en krakk og er et perfekt innslag til enhver som ønsker å dra naturen inn i hjemmet.

 

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.