Now Reading:
Vi introduserer New York Chef Natalie Nieves

Vi introduserer New York Chef Natalie Nieves

Vi er utrolig stolte og glade for å få Chef Natalie Nieves fra New York, med på laget i Pål Magazine. Hun begynte sin karriere som VIP-direktør på W Hotel hvor hun jobbet i 5 år i nære relasjoner med kjendiser, idrettsutøvere og «socialites». Hun har arrangert private middagsselskaper over hele verden for hennes Elite-klientell med hennes fransk kulinarisk trening.

Nieves studerte ved Le Cordon Bleu i Paris hvor hun mottok et Grand Diplome i fransk mat og bakst. I Paris trente Nieves under de verdenskjente kokkene som Pierre Hermés, Gregory Marchand og Dominique Ansel i NYC. I 2016 etablerte Nieves sitt eget private serverings- og cateringfirma «La Petite Gloutonne» med base i NYC og Hamptons for et eksklusiv klientell.

I den tiden vi er inne i nå, er ikke innkjøp av nye klær førsteprioritet. Vi vil gjerne at folk skal kose seg maksimalt sammen, når vi først «har fått muligheten» til det. Natalie har en fantastisk filosofi på hvordan og har de deiligste, oppskriftene på retter som gir både komfort og glede;

Food is embedded in my DNA. As a child I started cooking in the kitchen with my father. We prepared slow cooked meals, toiling with proteins and spices, for over 9 hours a day — this was our sanctuary, our tradition, this was my childhood; beautiful memories triggered by textures, flavours and scents. My father taught me at a very young age the importance of seasons, farm agriculture, specialty vendors, and how curiosity in the kitchen goes a long way. Although not a professional chef, he taught me techniques and patience. In my adult years, I traveled the world to discover culture through food. Sometimes hindered by language, food was the barrier. Through my chapters of discovery, the greatest ideas, stories, and love were shared breaking bread.

Hun er fast spaltist og vil bidra med hennes moderne franske vri på retter som er gjennomførbare for enhver av oss og bidra til fine samlingsstunder rundt bordet i denne tiden.

Denne salaten er så pakket med næring at jeg følte en umiddelbar placebo-effekt da jeg spiste den, sier Nieves. Vinteren kan gjøre meg litt tyngre enn vanlig, så jeg bruker mat som remedie for å få meg gjennom det jeg kaller sommerabstineser.

Jeg var fysen på noe friskt som sang og smakte av vår og sommer. «Holy smokes I nailed it»!!!! Rå asparges inneholder næringsstoffer som fiber, folat og vitaminene A, C, E og K.

Tid: 30 min | Posjoner: 4

Ingredienser:

4oz ertespirer

1/3 kopp tørre brødsmuler (jeg bruker «Italian blend»)

1/2 kopp fersk revet Parmigiano-Reggiano-ost

1/2 kopp hakkede valnøtter

1 ts sitronskall

1/4 kopp sitronsaft

900 g  asparages (Jeg brukte ulike farger)

1/4 kopp mynteblader

Extra virgin-oliven oil

Kosher salt

Nykvernet sort pepper

Dekor: spiselige blomster (optional)

Directions:

  1. Skjær endene av aspargesen med omtrent 1 tomme, da de er litt woody i tekstur. Bruk en skarp kniv til å kutte aspargesen på skrå.

  2. Rull mynteblader for å danne en sigarett og skive. Denne metoden forhindrer blåmerker i bladene og gjør det mulig å holde dem grønne i fargen.

  3. Bland i en skål ertespirer, asparges, mynte og andre tørre ingredienser.

  4. Tilsett 1/4 kopp sitronsaft og elt salaten lett. Deretter olivenolje og salt / pepper etter smak og elt igjen. Smak til for ønsket balanse mellom surhet og en deilig følelse i munnen.

  5. Topp med litt ekstra Parmigiano-Reggiano.

  6. Alternativr; pynte med spiselige blomster.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.