Now Reading:
Vegansk, effektiv og miljøvennlig hudpleie.

Vegansk, effektiv og miljøvennlig hudpleie.

Babor tar både trender, miljø og hudhelse på alvor. Miljø er den eneste måten å tenke på framover og når Babor i tillegg har produkter som setter hudhelsen i høysetet, er vi veldig interesserte. Vi har fått tid til å teste noen av produktene, mens vi har sittet med hjemmekontor.

Hva er vel mer interessant enn en hudpleiblinje som er både:

  1. Vegansk
  2. Bruker Nobel pris-vinnende forskning
  3. Bruker stamcelleteknologi og peptider helt i tråd med den nyeste forskningen.
  4. Og sist men ikke minst, innfører en trend som sparer miljøet for massive mengde plast

ReVersive har vært en bestselgende linje lenge, men nå er den altså oppdatert med både nye ingredienser og nye hensyn til miljøet.

Nye ReVersive gir raskt merkbare resultaer:

  • 90% av forsøkspersonene hadde allerede en glattere hudfølelse etter en behandling
  • 93% også en mer strålende hudfarge

Med disse produktene beskytter du huden mot den daglige påkjenningen som til slutt fører til tidlig hudaldring. Etter en stund med disse produktene, vil du oppleve at pigmenteringen ligger i dvale, at fuktighetsnivået i huden er perfekt og at det ser ut som at du har sovet mer enn du kanskje har gjort.

Alle ReVersive-produktene inneholder det svært effektive PRO YOUTH Complex 

Stamceller hentet fra Rosa alba (hvit rose): 

Rosa alba-ekstrakt senker melaninproduksjonen i huden, reduserer irritasjon og forbedrer cellulær respirasjon for å stimulere metabolismen. Stoffskiftet i huden økes og fremmer utskillelsen av avfallsstoffer. Alt dette skaper en jevn hudfarge, fremmer hudens naturlige utstråling og beskytter mot oksidativt stress ved å redusere dannelsen av frie radikaler. Huden vil gløde!

Epocyl er stamceller som legger seg i hudstrukturen og fyller den i løpet av 15 min  slik at rynker og ujevnheter minskes. Denne aktiverer også kollagensyntesen.

Youth Peptide Complex 

Dette komplekset inneholder to peptider som virker i synergi for å bekjempe linjer og rynker ved å forbedre celledelingen i overhuden og hjelpe hudregenerering. I tillegg fremmer den dannelsen av matriksproteiner i dermis. Dette gjør huden fastere og tettere, gir den et plumpet utseende. På lang sikt bidrar den til å forhindre dannelsen av nye linjer. 

Telovitin 

Hver gang en celle deler seg (aldring) forkortes telomerene. Lengden på telomenene avhenger av hvordan man lever, hvor mye indre og ytre stress man utsetter kropp og sinn for. Alt dette er med på å akselerer aldringsprosessen. Telovitin holder cellene yngre lenger: Denne aktive ingrediensen, som er basert på Nobelprisvinnende forskning, beskytter cellene og bekjemper aldring av huden, ved å beskytte telomerene, spissene til kromosomene på cellene våre. Telomenene vil ikke forkortes like raskt og huden vil dermed ikke eldes like raskt. 

Telovitin reduserer også oksidativt stress ved at den stimulerer produksjon av thioredoxin, hudens egen anti-oksidant.

TIPS!

Om du ønsker en umiddelbar effekt, kan du smøre på serumet og nattmasken i to tykkere lag, og la virke i 30 minutter. Da vil du få et løft og se mer våken ut.

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
Input your search keywords and press Enter.